Det gode liv

Jes Dorph har fundet kærligheden igen

11. februar 2016 af Joan Andersen. Foto: Birger Storm
Efter sin store nedtur og skilsmisse smiler Jes Dorph-Petersen igen. Han har nemlig fået en ny kæreste.

De seneste års nedtur med alkoholafvænning og skilsmisse er nu afløst af lykke. Tv-værten Jes Dorph-Petersen er forelsket.

Kærligheden blomstrer

Den heldige kvinde hedder Mai-Britt Haurholm og arbejder som freelance sminkør hos produktionsselskabet Metronome, og også på Det kongelige Teater og Operaen som maskør og parykmager, skriver ekstrabladet.dk. Samtidig er hun også psykoterapeut.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Ja, det er rigtigt, at vi er kærester, siger den 56-årige tv-vært til Ekstra Bladet, men afviser at kommentere yderlig på sit privatliv.

LÆS OGSÅ: Jeg mødte min gerningsmand

Skilt for kort tid siden

For fem måneder siden meddelte han og konen Louise, at de var flyttet fra hinanden. Tre måneder efter skrev de begge på facebook, at de skulle skilles.

Jes Dorphs nye kæreste bor i Roskilde, mens han selv bor i Hellerup.

Tv-værten har en søn, Jens Emil, fra sit ægteskab med Lene Lindholm Mortensen, som han blev skilt fra i 2012. Mai-Britt har to voksne børn, hvoraf den ene er flyttet hjemmefra.

LÆS OGSÅ: Holbæk Modellen: Mickey og mor taber sig sammen

Åben om alkoholmisbrug

Jes Dorph var vært på TV2 Nyhederne fra 1991 til 2011 og fik tilnavnet Mr. News. Efterfølgende han blev ansat på Viasat, men i 2015 vendte han tilbage til TV2, denne gang som vært på Go’ Aften Danmark. Men allerede en uge efter valgte han at stoppe igen for at få styr på sit alkoholmisbrug.

I sin bog fra 2013 fortalte tv-værten åbent og ærlig om sine indre dæmoner med angst, depression og alkoholmisbrug.

Sponsoreret indhold