Det gode liv

Kæledyrs-annonce fik følger: Kattene førte os sammen

13. september 2016 Nina Sommer
Foto: Maria Hedegaard
Sandie havde lige forladt sin kæreste og var gravid i 4. måned. Da lægen sagde, at hun ikke måtte have en kattebakke i nærheden, skulle hun af med sine elskede katte. Hun tilbød kattene i en annonce, men da landmanden Manfred kom for at hente dem, var det ikke kun kæledyrene, han fik.

Kattene Aja og Bella læner sig kælent op ad Sandies ben, da det banker på døren.

Lægens ord om, at hendes voksende, gravide mave ikke har godt af et stof, der findes i kattenes bakke, har betydet, at hun bliver nødt til at skille sig af med de to firbenede kælepotter.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Kort møde blev langt

Det var med stor sorg, at hun skrev et opslag i en ”gives væk”- gruppe på Facebook, og der gik ikke lang tid, før en landmand skrev tilbage, og de aftalte, at han skulle hente dem.

LÆS OGSÅ: Folk taler grimt om vores kærlighed

Da Sandie åbnede døren til sin lejlighed i Viborg, blev hun mødt af et sødt smil, og hvad der bare skulle være en overlevering af de elskede katte, endte med, at Manfred blev inviteret indenfor. Snart var der gået flere timer og drukket adskillige kopper kaffe.

LÆS OGSÅ: Rikke blev kureret af kærlighed

– Jeg havde en god følelse i kroppen, da han stod der. Jeg syntes jo, at han så sød ud, og han var bare så nem at snakke med- Men jeg havde besluttet mig for, at jeg ikke skulle have en kæreste, og det ville jeg virkelig holde fast i, fortæller 30-årige Sandie Raudies, der allerede havde datteren Emily.

Manfred var med til fødslen

Skæbnen ville det dog anderledes. Manfred havde ikke tænkt sig at give op, og han var lige fra deres første møde altid klar med hjælp, når Sandie havde brug for den.

LÆS OGSÅ: Fantastisk video - se hans kærlighedserklæring til sin syge kæreste

Som den dag, hvor Sandies yngste datter kom til verden. Her var det Manfred, som fik den lille guldklump i armene.

- Dén dag vidste jeg, at han var min drømmefyr, siger Sandie.

Læs hele historien om Sandie og Manfred i Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 14. september 2016.

Her kan du se nogle skønne billeder af Sandie og Manfred:

Kattene førte os sammen

Sponsoreret indhold