Det gode liv

Kærlighed i stalden

15. september 2008 af Tekst: Redaktionen. Foto: Morten Mejnecke
Det var kærlighed ved første blik i grisestalden. Birgitte faldt pladask for landbrugseleven. 11 år og tre børn senere er de stadig lige forelskede.

Selv om stanken i grisestalden var tung og ram, kunne den dengang 16-årige Birgitte sagtens abstrahere fra den. Al hendes opmærksomhed gjaldt nemlig den unge landbrugselev, der koncentreret fortalte og demonstrerede, hvordan smågrise bliver kastreret. Men trods hans store koncentration i grisestalden kunne heller ikke han undgå at lægge mærke til den lyshårede pige i forreste række. I dag, 11 år senere, er de gift på fjerde år.

Oliver, fire, Oskar, tre, og lille Elisabeth får lige et kig under motorhjelmen på den gamle traktor.

Drømmehus og børn
Birgitte afsluttede sine valgfag på landbrugsskolen og fik gjort sin studentereksamen færdig, og Jens fik job på en gård. Men deres veje skiltes ikke af den grund - deres forhold blev tværtimod stærkere og stærkere. Og da parret fire år senere fandt deres drømmehus i Rødding, gik der ikke lang tid, før Birgitte var gravid. - Jeg var slet ikke i tvivl om, at Jens og jeg skulle have børn sammen. Selv om jeg kun var 21 år, ønskede jeg mig brændende et barn, fortæller Birgitte.

Stadig lige forelskede

Birgitte og Jens er stadig vildt forelskede.

Tre børn er det blevet til indtil videre: storebror Oskar på 4 samt lillebror Oskar og lillesøster Elisabeth på henholdsvis 3 og 1 år. Men selv om børnene fylder meget i parrets hverdag, er der stadig plads til romantik: - Jens kan sagtens finde på at drysse rosenblade ud på sengen eller invitere mig ud på middag. Og vi er stadig lige forelskede, selv om vi nu har været sammen i 11 år, siger Birgitte, mens Jens samtykker med et kys.

Læs også:

Kærligheden kom med fjernsynet

Vores liv er ødelagt

Sponsoreret indhold