Det gode liv

Kammerat begik selvmord: Elever mødt med rørende syn

19. september 2016 Anne Kristensen
Foto: Facebook
Nogle elever på en high school i USA gik sammen om at sprede et aldeles rørende budskab, efter at en af deres venner tog sit eget liv.

- Min high school oplevede et stort tab sidste uge. En af vores egne elever tog sit eget liv.

Sådan indleder amerikanske Juliana Discher et opslag på facebook-siden ’Love What Matters’, som er en side, der bringer hjertevarme historier fra brugere verden over.

Det hjertevarme i dén ellers dybt tragiske historie er, at det forfærdelige selvmord, som naturligvis rystede skolen, også ansporede en gruppe elever på stedet til at sprede kærlighed til alle på skolen uden undtagelse - lærere såvel som elever.

Skolepige begik selvmord ved en fejl

Alle er noget værd

Alle skulle vide, at de er noget værd.

- For at muntre folk op, gik en gruppe piger rundt på vores skole og kom postit-sedler på hvert eneste skab og på lærernes dør. Sedlerne havde opmuntrende beskeder som ’Du er noget værd’, ’Du er smuk’ og ’Du er elsket’. Det tog 3.600 postit-sedler og 8 timer for dem at gøre det, fortæller Juliana Discher, som har uploadet nogle eksempler på elevernes dybt rørende gerning - bl.a. dette:

- Jeg er så taknemmelig for, at de gjorde det, fordi smilene den dag var så store. Der var sådan en følelse af kærlighed og fællesskab gennem alle skolens gange. En simpel postit-seddel mindede os om, at ting kan blive bedre, slutter Juliana Discher sit facebook-opslag, som er gået verden rundt og siden den 8. september er blevet delt over 5.800 gange samt ’liket’ over 35.000 gange.

Se fars hjerteskærende video-budskab efter søns selvmord

Sponsoreret indhold