Det gode liv

Karina faldt for den unge elev

5. maj 2011 af Louise Søgaard
Han startede som elev i Karinas firma som 19-årig, og de kom til at sidde overfor hinanden. Hvad der dengang bare var venskab, udviklede sig trods aldersforskellen, da de begge blev singler. Måske var det alligevel kærlighed ved første blik.
Foto: Jacob Ljørring
Foto: Jacob Ljørring

De bliver da også yngre og yngre, var Karinas første tanke, da hun hilste på firmaets nye elev Martin Søgaard. Han var 19 år, og han kom til at sidde ved skrivebordet lige over for Karina. Hun var 32 år.

- Jeg tænker aldrig over aldersforskellen imellem os, og det har egentlig aldrig betydet noget. Jeg er lidt barnlig, mens Martin er født gammel, så vi mødes nok midtimellem, griner Karina Brylle Siering, der i dag er 39 år.

Kemien imellem hende og eleven var god fra første øjeblik, men dengang for otte år siden ignorerede de begge, at der kunne være mere end venskab imellem dem. Karina var gift og mor til to små piger, mens Martin var den unge single, som gerne fortalte sin kollega Karina om weekendenes scoringer, når de atter sad over for hinanden om mandagen.

- Jeg syntes, at Karina var fantastisk. Jeg har altid været vild med, at hun er så åben og fuld af sjov og ballade, forklarer Martin, 26, der kun havde én betingelse, da han mærkede, hvor deres venskab bar hen.

Karina blev skilt fra sine pigers far i 2008, og Martin var netop gået fra sin kæreste. Hvis de skulle gøre alvor af deres flirt, skulle Karina vide, at han altså ønskede at blive far. På det tidspunkt var Martin udlært og rykket over i en anden del af firmaet. De havde set hinanden i et halvt år i hemmelighed, da han sendte Karina en mail på jobbet. I den spurgte han, om hun ville have flere børn.

- Mit første svar var nej, og da Martin så skrev, at så kunne han ikke se os sammen, måtte jeg acceptere, at vi bare skulle have det sjovt i hinandens selskab, så længe det varede. Jeg troede, at tiden med små børn var et overstået kapitel i mit liv, men jeg kunne jo ikke slippe ham igen, forklarer Karina, der måtte sande, at de følelser, hun nærede for Martin, ikke bare var for sjov.

Læs også: International søsterdag

Brugte kvindelist
- Jeg var skrupforelsket, og det gjorde ondt at bekymre sig om, om han ville stikke af, eller om det ville blive til mere. Jeg måtte bare have ham, så jeg sørgede for at gøre mig uundværlig. Lånte ham min bil, når han skulle læse HD om aftenen, vaskede hans tøj, fordi han havde så travlt, og hyggede om ham, når han kom og afleverede min bil tilbage, fortæller Karina med et skævt smil.

Hun ved godt, at det ikke var hendes tøjvask eller hendes bil, som forseglede deres skæbne. Det var i stedet det øjeblik, de atter sad over for hinanden, men denne gang på hver sin side af et bord på en fin Michelinrestaurant i Stockholm.

De var taget på en forlænget weekend til den smukke by, og den aften var de begge berusede, men det var ikke kun den gode vin, som fik deres blod til at bruse og boble. De havde kigget hinanden dybt i øjnene og aftalt, at nu ville de lave et barn sammen.

- Jeg kunne ikke nægte Martin glæden ved at blive forælder. Men han ville ikke have, at jeg kun blev gravid for hans skyld. Jeg havde tænkt længe over det, og var kommet frem til, at man jo kan fortryde meget her i livet, men vi fortryder aldrig vores børn, forklarer Karina

Læs også: Vind miniferie på Bornholm

Tre uger efter var hun gravid. Karinas piger Sara på 15 år og Nadja på 13 var de første, som fik den glædelige nyhed til en julefrokost hos Martins familie. Karina hviskede i deres ører, at de skulle være storesøstre, og pigernes begejstrede reaktion gjorde det nemt for resten af familien at gætte, hvad der blev hvisket om.

- Da Martin introducerede mig for sin familie, var han 24, og jeg var 37. Da tænkte hans mor, at så blev hun nok ikke farmor. Men Martins forældre tog alligevel rigtig varmt imod mig og mine piger, som kalder dem farmor og farfar.

Derfor har det været helt fantastisk at skænke dem deres første barnebarn, siger Karina, som heller ikke er bleg for at få endnu et barn med sit livs kærlighed.

- Jeg har aldrig følt så stor en kærlighed for nogen anden mand, som jeg føler for Martin, og da jeg først havde taget den beslutning at blive en gammel mor, var det ikke så svært at gå med til at gøre det igen, forklarer Karina.

Sponsoreret indhold