Det gode liv

Klage til hospitalet: Baby er leveret med forkert lydkort

11. marts 2016 af Joan Andersen. Foto: Privat
En far har klaget i et åbent brev til barselsafdelingen. Hans nye produkt, Baby 1.0, er leveret med et alt for stort lydkort, og han mistænker programmet ”Hysterisk gråd 3.2” for at være en virus.

En far har i et åbent brev på facebook klaget over sit nye produkt, for sådan gør man jo i dag.

Produktet Baby 1.0 er ikke helt som forventet, skriver Bjørn Ove Halvorsen.

Den nybagte og yderst humoristiske far starter med at rose kundeservicen, selv om opholdet på Akershus universitetshospital var længere end forventet.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

- Du kan virkelig være stolt af personalet, skriver han og remser navnene op, på alle de sygeplejerske og jordemødre, som hjalp familien.

LÆS OGSÅ: Lægerne besked til ung alenemor: Du har seks måneder at leve i

Skuffet over softwaren

Men nu er det jo produktet, det handler om. Og Baby 1.0 indeholder desværre en del fejl.

- Vi er lidt skuffet over selve produktet, skriver han.

- Designet på Baby 1.0 er for så vidt meget god. Men den har vi jo også i høj grad selv været med til at udforme. Det, vi er skuffet over, er softwaren som er installeret, skriver han og håber, at fremtidige versioner kan opgraderes.

Fejl på lydkortet

- For det første lyder det som at, at lydkortet, der er installeret i Baby 1.0 er overdimensioneret i forhold til produktet. Det kommer meget høje lyde ud af hovedet, som til tider kan være ganske irriterende, fortsætter han og anbefaler mindre højtalere eller et dårligere lydkort.

Men det er ikke den eneste fejl. Bjørn Ove mistænker, at Baby 1.0 er inficeret med en virus.

- Det ser ud til, at nogen har installeret en virus, der hedder ”Hysterisk Gråd 3.2”. Det er et program, der ser ud til at være umuligt at afinstallere, fortæller den nybagte far.

LÆS OGSÅ: Tog sit liv på selvmordsklinik: Simons rørende farvel

Automatisk dvale

De er også lidt skuffet over, at den nyfødte søn ikke er bedre til at tage næring til sig.

- Efter næsten 9 måneders produktudvikling, bør der være en ernærings-app, som gør det lettere. Vi anbefaler, at du tilføjer en AmmePupp 2.3, da det sikkert kan løse problematikken, skriver han.

Også den automatiske dvale-tilstand volder problemer.

- Det virker som om en fuld chimpanse har tilføjet logaritmerne, og vi har ikke forstået, hvad der skal til for at sætte Baby 1.0 i automatisk dvale, skriver Bjørn Ove.

Du kan læse hele Bjørn Oves klage HER

LÆS OGSÅ: Thomas ledte efter sin ferie-flirt i 23 år

Baby 2.0

- Tusind tak for hjælpen, skriver han til sidst.

- Hvis barselsafdelingen på Ahus er repræsentativ det norske sundhedsvæsen, så kan de klappe sig selv på skulderne og være stolte, skriver han og afslører, at de har planer om en Baby 2.0, så det ville være fint med lidt udvikling.

Sponsoreret indhold