Det gode liv

Kunne ikke holde tårerne tilbage

24. marts 2009 af Søren Johannesen. Foto: Morten Mejnecke
Delfiner føles som våde gummistøvler

- Det var bare fantastisk. Det var meget større, end jeg havde regnet med. Jeg kunne slet ikke styre det, da jeg kom ind i delfinariet. Jeg græd bare, men jeg kan ikke forklare hvorfor, fortæller 36-årige Bolette Rasmussen fra Frederiksberg, som er gift med Dennis, 25, og mor til syv, hvoraf den ældste er 19 år og den yngste syv måneder.

- Jeg var meget nervøs over, hvordan det ville gå at være væk fra den lille i to dage. Men det har slet ikke været så svært, som jeg havde frygtet, fortæller Bolette, som blev indstillet til turen af sin datter Christine.

- Hun skal bare have et ordentligt knus. Det har hun fortjent, siger Bolette, som altid har været vild med delfiner. Hun har en tatovering med otte delfiner på ryggen, og da hun blev gift med Dennis, var han ikke et øjeblik i tvivl om, hvad hun skulle have i bryllupsgave: En halskæde med en lille delfin, som blev købt på parrets bryllupsrejse til Sydafrika.

Men en ting er en tatovering og et smykke, noget andet er at møde den ægte vare i dets rette element.
- Det var bare så fedt at røre delfinerne i virkeligheden. De føltes lidt som en våd gummistøvle, forklarer Bolette.

Inden hun tog af sted hjemmefra, var hun lidt bange for, hvordan ville være at tilbringe en hel weekend sammen med mennesker, hun slet ikke kendte.
- Jeg kan godt være lidt genert og er ikke den frembrusende type. Men det var virkelig et kanon hold. Det var nogle rigtig hyggelige mennesker at være sammen med. Den her tur glemmer jeg aldrig, siger Bolette.

Sponsoreret indhold