Det gode liv

Lille Hudson afbrød brylluppet - Se hvorfor de alle griner

25. december 2015 Foto: YouTube - Af Kristian Bo Eriksen
Brylluppet var planlagt i detaljer. Alt gik også perfekt. Men så afbrød lille Hudson den højtidelige ceremoni. –Jeg skal lave pølser, råbte han, og så gik det hele i en storgrinende opløsning.

-Jeg havde planlagt dette bryllup ned i den mindste detalje, og alt gik perfekt. Men jeg lærte, at børn er uforudsigelige, og at planer ofte ikke virker, siger nygifte Hannah Leinert-Forrest fra Australien til avisen Eyre Peninsula Tribune.

LÆS OGSÅ: Jublende glad Silas Holst - Nyt medlem i familien

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tilbage i begyndelsen oktober blev hun og Ben Steinert gift, og der var planlagt en uforglemmelig udendørs ceremoni i det eksklusive vinområde, Barossa Valley i det sydlige Australien.

Vejret var med dem. Brudekjolen var helt rigtig, og brudeparret stod og kiggede hinanden dybt i øjnene, da de skulle til at udveksle bryllupsløfter.

Opløst i grin og latter

Da trådte deres 3-årige søn Hudson ind i billedet. Hele planlægningen skred, da han højt og tydeligt råbte, -I need to poo , det vil sige –Jeg skal lave pølser.

Hans tante Gemma kom hurtigt til og fik hjulpet Hudson på toilettet, men da var brylluppet allerede nærmest opløst i grin og latter.

LÆS OGSÅ: Nadja Kaagh: Det har været et hårdt halvt år

Men brylluppet blev dog gennemført, og 10. december lagde Hannah så en video på YouTube af optrinnet med følgende kommentar:

-Børn og bryllupper er ikke altid en god kombination. Men børn kan virkelig gøre dem til noget, man husker, skriver hun.

Siden har flere end en million set videoen, og du kan også se den her på YouTube:

Sponsoreret indhold