Det gode liv

Madeline med Downs går model på catwalken i New York

19. januar 2016 Louise Soegaard
Bare 18 år gammel har Madeline med downs allerede fået opfyldt sin karrieredrøm. Hun har skabt sig et navn i mode industrien og til dette års fashion week i New York var hun at se på catwalken.
Madeline med downs syndrom er model

At gå som model på catwalken til verdens største modeevent ville være stort for enhver ung kvinde, men for Madeline er det større.

LÆS OGSÅ: Smuk to-årig med Downs syndrom er model

Madeline med downs vil nedbryde fordomme og skabe accept

Se hende gå hånd i hånd med et par mandlige modeller og alene med en smuk stor kjole. Det er ikke mange skridt, men det er et stort skridt for hele verdens syn på mennesker med Downs eller andre handicap.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Madeline beviser med sin catwalk, at Downs Syndrom ikke behøver at forhindre hende i at opnå sine drømme. Heller ikke selv om hendes drøm syntes umulig.

LÆS OGSÅ: Min mor gav mig bort

Satte sig for at blive model

På mindre end et år har Madeline forvandlet sig fra en buttet teenager til en smuk professionel Model. Fra hun så et modeshow for første gang sidste år, var hun fast besluttet på, at hun også ville være model.

Hun ville allre helst klatre op på catwalken med det samme, men hendes mor stoppede hende og forklarede Madeline, at for at blive model, må man leve sundt og træne sin krop. Det behøvede hun ikke at sige to gange. Madeline var meget motiveret for at komme i form og tabe nogle kilo. Hun skulle være model. Og den drøm ville hendes mor ikke tage fra hende.

Ved at svømme tre gange om ugen, træne og spise sundt lykkedes det Madeline at tabe sig 20 kilo. Med sin mors hjælp søgte hun derefter modeljobs via facebook. Sådan fik modebranchen øje på den unge skønhed.

LÆS OGSÅ: Nanna er stolt som husmor

Du kan læse mere om Madeline og hendes liv med downs på hendes blog her

Sponsoreret indhold