Det gode liv

Mand blev fejret på sin 100-års fødselsdag med hundeparade

7. august Af Annika Jeppesen
Foto: Caroline Moore
Da Alison planlagde sin fars 100-års fødselsdag, var hun ikke i tvivl. Der skulle være hunde til fødselsdagen – og der skulle være mange af dem.
Robert Moores 100-års fødselsdag

I dagene op til Robert Moores 100-års fødselsdag begyndte hans datter, 60-årige Alison Moore, at planlægge, hvordan familien skulle fejre ham.

For udover at holde en stor familiemiddag ville Alison og familien gerne gøre dagen til noget helt særligt. Men da mange af Roberts venner var gået bort, måtte der tænkes kreativt.

Derfor besluttede Alison, at de i stedet for skulle overraske hendes far med en masse hunde.

Det skriver The Washington Post.

– Han ELSKER hunde. Hver hund, han ser, vil han gerne klappe. Sådan har han været hele sit liv, forklarer Alison Moore til mediet.

Overraskende mange hunde

Seks dage inden fejringen skrev Alison rundt på Facebook og på en nabonetværksside, hvor hun forklarede sin idé om, at folk kunne komme forbi med deres hunde på farens fødselsdag.

Og det var der heldigvis mange, der ville.

– Vi bor i et hyggeligt lille samfund, og jeg tænkte, at jeg måske kunne få nogle af mine naboer og venner til at komme. Men jeg blev virkelig overrasket, udtaler Alison Moore til The Washington Post.

Hun havde forventet, at omkring 20-30 hunde ville dukke op i løbet af dagen. Men det endte med, at mere end 200 dukkede op. Nogle havde endda kørt mere end 16 kilometer bare for at deltage i fødselsdagsfejringen.

En rørt fødselar

Men Alison var ikke den eneste, der blev overrasket. Hendes far blev utrolig rørt, da han så paraden af hunde, der tålmodigt stod og ventede på at ønske ham tillykke med dagen.

– Han var så overvældet. Han var bare så sød og snakkede med børnene og klappede alle hundene. Det var så sjovt, fortæller Alison.

Robert brugte næsten to timer på at nusse samtlige hunde, der kom med fødselsdagskort, blomster og kager, imens han smilede fra øre til øre.

Selv om Robert har klappet og nusset mange hunde igennem sit lange liv – fordi han aldrig siger nej til at nusse en hund – så var dét at kunne klappe snesevis ad hunde på en enkelt dag en drøm, der gik i opfyldelse for ham.

– Det var en meget speciel fødselsdagsparade på grund af antallet og alle de forskellige hunderacer, siger han.

Og kærligheden var gensidig. Ifølge Alison var paradedeltagerne nemlig meget generøse med kys og logrende haler.

– Hundene ved, at han er en hundefyr, siger hun.

Billeder fra fødselsdagen

Taknemmelig for det hele

Familien er taknemmelige over, at samfundet ville gøre Roberts fødselsdag til en så mindeværdig dag.

– Det er ikke let at være 100 år. Han savner sin kone, han savner sine søskende, og det er svært at komme rundt selv, siger Alison The Washington Post og tilføjer:

– Fremmede gjorde det her for min far. Det var bare så sødt. Og min kære far fortjener det så meget!

Du kan se familiens video af hundeparaden herunder.

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sponsoreret indhold