Det gode liv

Min søn startede i skole

2. januar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: AllOver
For Morten Ankerdal, vært ved TV 2's store årskalvakade TV 2|013: De største øjeblikke, er det på hjemmefronten, man finder årets største øjeblik.

Da TV 2 sendte deres årskavalkade 30. december, var det bl.a. med den erfarne sportsvært, Morten Ankerdal, som en af tovholderne. Det er tredje gang årskavalkaden blev optaget i Operaens smukke rammer.

Sammen med Cecilie Frøkjær var 40-årige Ankerdal genvalg fra sidste år, mens Dyvia Das havde overtaget fra Johannes Langkilde, der i årets løb er skiftet fra TV 2 til DR.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Selvom det er en stor ære at være vært for det store årsshow, hvor der bliver kigget tilbage på året, der er gået, så er det noget helt privat, Ankerdal nævner, når man spørger til højdepunktet i hans liv i 2013.

- Det største, der er sket for mig, det er, at min søn, Mikkel på syv år, er startet i 1. klasse, og er begyndt at læse. Det er altid stort, når det sker, siger han og fortæller, at det går rigtig godt.

- Han er ret god til det, man kan se fremskridt uge for uge. Det er sådan noget der gør en rigtig stolt som forælder, siger han.

Privat er Morten Ankerdal gift med den tidligere norske landsholdsspiller i håndbold, Vibeke Nesse. De blev gift i Greve Kirke i 2008. Ankerdal og Nesse mødte hinanden under en julefrokost i forbindelse med VM i kvindehåndbold i 2001. Sammen har de to børn. Udover Mikkel er det Emilie på ni år.Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17 nedenfor.

Sponsoreret indhold