Det gode liv

Mødte kærligheden på facebook

11. august 2011 af Vibeke C. Larsen
Da Karsten så et billede af Tricia på Facebook, blev han så betaget, at han sendte hende en besked. De to havde aldrig mødtes og kendte ikke hinanden. Det tog ham et år at smelte hendes hjerte. I dag bor parret sammen og har netop ansøgt om at adoptere Tricias 12-årige lillesøster.
Foto: Steen Wrem
Foto: Steen Wrem

Karsten var ikke i tvivl, da han så Tricias kønne ansigt på internetsiden Facebook. Hende ville han gerne lære at kende i den virkelige verden. Fluks sendte han hende en venneanmodning, selv om de aldrig havde mødt hinanden og blot havde en fælles bekendt på Facebook.

- Jeg vidste ikke, hvem han var, men accepterede ham som ven, fortæller Tricia Jensen, 22 år. Hun sendte dog en besked til den mystiske Karsten og spurgte, hvor de kendte hinanden fra.

- Jeg løj og svarede, at vi havde mødt hinanden til en privatfest, for jeg ville meget gerne i kontant med hende, indrømmer 27-årige Karsten Pedersen og smiler til Tricia. Tricia godtog forklaringen, selv om hun godt vidste, at det ikke passede. Hun syntes, det var lidt spændende med den ukendte fyr, der skrev til hende.

Karsten og Tricia skrev frem og tilbage, og efter et par dage blev de enige om at mødes. Første møde fandt sted i Karstens lejlighed i december 2009, og selv om det begyndte med pinlig tavshed, sås de et par gange. Mere blev det ikke til i første omgang, og Trica fik en anden kæreste.

- Karsten var lidt for stille for mig, forklarer Trica, der går på SOSU-uddannelsen.

Måtte kæmpe lidt
Hun havde dog ikke glemt Karsten, og da forholdet til kæresten gik i stykker sommeren efter, kontaktede hun ham igen. Parret begyndte at se lidt til hinanden, men igen fik Tricia kolde fødder og brød forbindelsen. Karsten var noget frustreret over Tricia, for han var aldrig i tvivl om, at det var hende, han ville have.

- Jeg vidste lige fra første gang, jeg så hende på nettet, at jeg gerne ville lære hende at kende. Hun var jo også den søde pige, som jeg hele tiden havde troet, hun var, fortæller Karsten, der netop er begyndt på lagertransportuddannelsen.

Han endte dog med at slå Trica ud af hovedet og begyndte i stedet at se en anden pige. På Facebook kunne Trica se, at Karsten ændrede sit status, og pludselig var han "i et forhold".

Det brød hun sig ikke om. Hun blev gal på Karsten, og efter nogen sure beskeder frem og tilbage, endte det med, at hun alligevel kom på besøg. Det var den 2. december 2010, og da Tricia forlod Karstens lejlighed den dag, var hun ikke længere i tvivl om sine følelser for ham.

- Jeg ved ikke, hvad der skete, men pludselig føltes det bare rigtigt. Måske var det fordi, at jeg skulle kæmpe lidt for at få ham, smiler Tricia. Derpå gik det stærkt.

Den 10. december blev de officielt kærester, og Tricia sagde sin lejlighed op og flyttede ind hos Karsten. Siden er der kommet forlovelsesringe på fingrene, og parret planlægger en fremtid, som gerne måtte byde på et par børn.

I dag kan Tricia ikke forstå, at det tog hende så lang tid at få øje på Karstens kvaliteter.

Læs også: Betinna er gift med Peter Lundin

Adopterer søster
- Han er så sød og omsorgsfuld og kommer med blomster. Han er helt anderledes end de typer, som jeg tidligere er faldet for. Måske var det derfor, jeg ikke faldt for ham i starten, fortæller hun.

Tricia har tidligere været i forhold med jalousi og vold, men hos Karsten har hun fundet en sikker base. En base, hvor der også er plads og hjerterum til Tricias 12-årige lillesøster, Trine, som bor hos parret.

- Min mor er psykisk syg og kan ikke tage vare på hverken sig selv eller min lillesøster. Derfor bor hun hos os, siger Tricia. Hun og Karsten har netop ansøgt om at blive officielle plejeforældre for Trine, da deres mor bor på et bosted.

Tricia har taget sig meget af sin søster gennem deres barndom, så for hende er det naturligt at passe på sin søster, og heldigvis får hun støtte af Karsten.

- Det er noget af en omvæltning og en udfordring at have Trine boende. Men det går godt, og jeg er blevet rigtig glad for hende, fortæller Karsten.

Tricia vil gerne vise Karsten, hvor meget han betyder for hende, og derfor skrev hun til Ude og Hjemme for at deltage i den store konkurrence om at vinde en romantisk rejse, og nu kan parret se frem til en skøn uge på dejlige Kreta.


Sponsoreret indhold