Det gode liv

Mor til Kandis-Johnnys søn

6. juni 2012 af Carsten Holst
Både Gitte og Kandis-Johnny græd af glæde, da de blev forældre til sønnen med kælenavnet ”Bimmer”. Nu er parret hjemme i villaen i Hurup, hvor drengen bliver beundret af alle. Johnnys datter Caroline, 15, elsker at passe sin lillebror.

Drømmen var længe undervejs for Gitte Mortensen, 41. Mens veninderne blev gift og blev gravide, fik børn og stiftede familie, gik hun i årevis rundt i landsbyen Nr. Åby på Fyn og spekulerede på, hvornår det mon blev hendes tur.

Som mange andre kvinder drømte Gitte som helt ung om at finde sit livs kærlighed og blive mor. Strålende lykkelig sidder Gitte denne smukke sommerdag i sofaen i hjemmet i Hurup med sønnen "Bimmer" i favnen og en pavestolt farmand, Johnny "Kandis" Hansen, ved siden af sig.

Den nybagte mor ligner grangiveligt en kvinde, der har vundet hovedgevinsten i kærlighedens lotteri. Selv om Gitte er træt, og maven stadig gør ondt efter kejsersnittet på Thisted Sygehus få dage før, hverken kan eller vil hun skjule sin glæde og taknemmelighed. Den vil hun dele med hele verden, og specielt med Johnnys mange trofaste fans.

- For lidt mere end to år siden trådte jeg for første gang ind i Johnnys hus, helt og aldeles uvidende om fremtiden og hvad der ventede mig. Nu sidder jeg her med mand og barn og er omgivet af al den lykke, jeg kan drømme om. Det er vildt, hvor hurtigt livet kan ændre sig, siger Gitte.

- Skal jeg ikke hente "Bimmer", så I rigtig kan se ham?, spørger Johnny ivrigt, næsten inden vi har sat os. Gitte følger scenariet med et kærligt og stolt smil, da Johnny nænsomt løfter sønnike op af vuggen. Knægten skal ikke være i tvivl om, at han skal vokse op i et musikalsk hjem.

Næppe har Johnny sat sig ved spisebordet før han løfter drengen op til ansigtet og begynder at synge den vuggevise, som Ude og Hjemmes læsere kan glæde sig til. Den er med på Johnny Hansens cd, som læserne får gratis med bladet i næste uge.

Læs også: Klaus Pagh får ikke sin søn hjem

Græd af lykke
Johnny synger første vers, mens "Bimmer" dovent løfter sine søvnige øjenlåg for at lytte til visen, som han har hørt et utal af gange inde i sin mors mave. Nu får han den live.

"Lige nu ligger du dér i sengen og sover, ved din side sidder jeg og betragter bare dig. I en drøm er du nu på et helt andet sted, det gør mig lidt jaloux, at jeg ikke er med"

Gitte og Johnny havde kendt datoen for kejsersnittet i en måned, da de mandag morgen den 21. maj forlod hjemmet og kørte til Thisted Sygehus. Gitte var mere spændt end nervøs. Hun havde haft en perfekt graviditet, og hun var i trygge hænder på hospitalet. Da drengen blev født, klippede Johnny navlestrengen og tog den lille fyr op til sig.

- Det er rigtigt, sådan som Johnny fortalte Ude og Hjemme i sidste uge, at vi begge græd af lykke, da "Bimmer" gav sit første vræl fra sig. Jeg havde et klæde over mig og kunne ikke holde ham. Men det vigtigste var også, at han var sund og rask, og at alt var fint, siger Gitte.

Helt uproblematisk blev fødslen imidlertid ikke for den førstegangsfødende kvinde. Hun fik det nemlig pludselig dårligt, alt kørte rundt for hende, loftet og gulvet på barselsstuen sejlede rundt, og både hendes blodtryk og puls faldt drastisk. Gitte blev scannet, men lægerne kunne ikke finde årsagen til ubehaget. Efter nogle timer var hun frisk igen.

Hvis Gitte trænger til at slappe af, kommer hun ikke til at mangle barnepiger. Omkring 20-30 fra familie- og vennekredsen har meldt sig, og specielt én af dem er tæt på. Johnnys yngste datter, Caroline, 15, er vild med sin lillebror.

Læs også: Friede på romantisk krydstogt

Caroline bor stadig hjemme, modsat storesøsteren Cecilie, 19, og hun elsker at pusle om "Bimmer". Kælenavnet beholder han indtil videre. Gitte og Johnny har to drengenavne som emner, men foreløbig holder de navnene hemmelige.

- Har du mod på flere børn, Gitte?

- Jeg er i hvert fald ikke blevet afskrækket. Forleden kom Johnny hjem og fortalte, at han havde kørt bag en bil med en streamer med teksten: "Rigtige mænd har 10 børn - med den samme kone". Så man véd aldrig med den mand, siger Gitte med et skælmsk smil.

Ny cd med bladet
Glæd dig til nummer 24: Her får du nemlig en cd med nye numre fra Johnny Hansen gratis med bladet. Deriblandt en vuggevise, som Johnny har skrevet specielt til sønnen.

Sponsoreret indhold