Det gode liv

Mor til seks havde opgivet kærligheden

10. oktober 2016 Nina Sommer
Foto: Maria Tuxen Hedegaard
Elin var psykisk udmattet efter et langt ægteskab, hvor alkohol og usikkerhed var en del af hverdagen. Med seks børn i bagagen regnede hun ikke med, at kærligheden ville tilsmile hende igen. Men da ungkarlen Flemming meldte sig på banen, oplevede Elin endelig ægte kærlighed.

Sommerfuglene flakser rundt i maven på Elin. Det er søndag eftermiddag, og hun bevæger sig gennem Randers, hvor hun skal mødes med den mand, der tidligere på ugen svarede på hendes kontaktannonce i Randers Amtsavis.

Han lyder sød på skrift, men hvad der gemmer sig bag ordene på papiret, er hun stadig nysgerrig på.

Folk taler grimt om vores kærlighed

Som hun nærmer sig mødestedet, bliver hun mere og mere spændt, men da Elin får øje på en skikkelse, der ligner det billede, hun har kigget på mange gange, ånder hun lettet op.

Et varmt smil kommer hende i møde, og som timerne går, bliver hun mere og mere sikker på, at kærligheden nok stadig er mulig at finde.

Kærligheden kom hurtigt

I huset i Havndal sidder Elin og Flemming side om side, og deres blik vidner om, at første møde hurtigt udviklede sig til romantiske følelser.

Genforenet med første kærlighed efter 27 år

- Jeg synes, at han så rigtig sød ud, og han var meget nem at snakke med. Det var uvant for mig at være på date, da jeg jo havde været gift i mange år, men Flemming gjorde det ret nemt, fortæller 55-årige Elin.

Og nemt har Elin bestemt ikke altid haft det.

Elin var psykisk udmattet efter et langt ægteskab, hvor alkohol og usikkerhed var en del af hverdagen. Nu ser fremtiden lys ud, for i Flemming har Elin endelig fundet den ægte kærlighed.

Læs resten af den hjertevarme historie i det nye Ude og Hjemme, som er på gaden onsdag den 12. oktober 2016.

Her kan du se nogle søde billeder af Elin og Flemming - samt af Elins kontaktannonce og Flemmings svar på den:

Elin og Flemmings kærlighed

Sponsoreret indhold