Det gode liv

Morten fra X-Factor: Endelig har jeg fundet lykken

2. maj 2016 Kristian Bo Eriksen
Gregers Kirdorf
Hele livet har Torben Hein kæmpet med en følelse af ikke at være værd at elske. En ond barndom med vold og misbrug trak selvtilliden ud af ham. Men inderst inde var et håb om et bedre liv. I dag har Torben, 48, endelig fundet sin plads i livet. Som familiefar.
Kendt fra X Factor48-årige Torben Hein fra Give med kæresten Marianne, 40.
Kendt fra X Factor48-årige Torben Hein fra Give med kæresten Marianne, 40.

Huset ligger flot øverst på en villavej i Give. Det er et rummeligt hus, som solen skinner på. Det er her, Torben Hein, 48, bor, og det er her, han endelig har fået det liv, han aldrig troede, han ville opnå. Et liv i kærlighed med den kvinde, han elsker, og med fem børn, der giver ham en hverdag fuld af kram, kys og leg.

– Det er det liv, jeg altid har drømt om, siger Torben Hein, som vi alle lærte at kende som den ene halvdel af duoen Clifforth og Hein i X Factor.

LÆS OGSÅ: Anja sover med en gris

– Jeg tror, der er en mening med, at jeg mødte Marianne. Jeg elsker hende over alt på jorden. Hun er det første menneske, jeg har lukket helt ind, siger Torben om den forelskelse, der startede for halvandet år siden, som så har udviklet sig til en dyb kærlighed, og som har givet Torben et hel nyt liv.

For i dag bor Torben sammen med Marianne, 40, og deres i alt fem børn. Eller børnene bor der hver anden uge. For ingen af børnene har de sammen, så de bor i perioder hos deres anden forælder. Tilfældigvis passer det sådan sammen, at de cirka hver anden uge har børnene og modsat er uden børn den anden uge.

Både leg og lektier

Og når børnene er der, er der fart over feltet. De to store drenge, Mariannes sønner, Rasmus, 15, og Mads, 12, kan selvfølgelig i høj grad tage sig af sig selv, men hendes datter, Caroline på 7, samt Torbens to drenge, Mikkel 5 og Magnus Storm, 2, holder Torben og Marianne beskæftiget. Der skal leges og der skal ordnes lektier og mad.

– Jeg nyder det. Jeg er vild med at være sammen med børnene, siger Torben, mens de tre glade unger prøver at kravle op ad ham.

– Jeg vil så gerne være der for dem, for det var jeg jo ikke for Jasmin, siger han med alvorlige øjne.

LÆS OGSÅ: Min datter kom hjem efter 8 år

For foruden de fem børn, han og Marianne bor sammen med, har Torben desuden en datter på 20 år, som han aldrig har boet sammen med. I dag bor hun i Holbæk, og selv om Torben og Jasmin ser hinanden ofte, er der alligevel en dårlig samvittighed, der gnaver i ham over den start på livet, han gav sin ældste datter.

– Hun var i plejefamilie fra hun var 0 år. Jeg selv sad i fængsel, da hun blev født, fortæller Torben og løfter dermed sløret for, at livet langt fra altid har været let eller for den sags skyld godt.

Havde hang til alkohol

Torben blev født i 1968 i Hvidovre. Hans far havde hang til flasken, og forældrenes forhold kunne ikke holde. De blev skilt, da Torben var 6 år. Mens hans søster flyttede hjem til deres mormor, boede Torbens lillebror hos deres mor, mens Torben skulle være hos sin far.

– Han havde været soldat i frømandskorpset, og faktisk så jeg meget op til ham. Men han var tit fuld, og alle de penge, han kunne skrabe sammen, gik til alkohol. Jeg levede i lange perioder af fedtemadder med salt, og selv om jeg kun var et barn, var jeg med ham på værtshus, og når vi endelige var hjemme, havde han venner på besøg, og så var der fest, farver og strømme af alkohol.

Sponsoreret indhold