Det gode liv

Når far giver babyen tøj på

6. august 2015 Joan Andersen
Far skulle give sin nyfødte søn tøj på, men noget gik helt galt. Nu griner hele verden af hans fejltagelse.

Når man er nybagt far, er der mange ting, man skal lære. Ikke alene skal man passe et spædbarn, man skal også finde ud af, hvordan alt det der babyudstyr og det specielle tøj fungerer. Det kan Gemma Louise Davis’ mand skrive under på.

Hun har lagt et billede på facebook, der viser deres søn iført en sparkedragt, men noget er helt galt. Benene er kommet i ærmerne, og armene i buksebenet.

- Min mand gav vores 10 uger gamle baby nattøj på. Jeg kom nedenunder og fandt ham klædt sådan her. Min mand sagde, at han synes, Lennys sparkedragt var et genialt design, da den med hans ord havde indbygget luffer og nem adgang til bleskift. Undskyld, men jeg kunne ikke holde op med at grine. Han var helt alvorlig. Det gik slet ikke op for ham, at han havde vendt dragten forkert. Jeg er glad for, at jeg fik taget dette billede, skriver Gemma Louise på facebook.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Nu griner hele verden af hans lille fejltagelse.

Billedet er blevet liket næsten 117.000 gange og delt over 14.000 gange.

Læs også: Sjov, ny reklame bruger babyers ansigtsudtryk, når de laver i bleen

Tøj til de små skaber mange problemer

I kommentarerne viser andre mødre, hvordan andre fædre og bedstemødre heller ikke har haft helt styr på, hvordan sådan en sparkedragt fungerer.

Vidste du...: Hvorfor har nogle bodyer denne hals...?

Få svaret på MAMA.dk her >>

Her har en anden far lavet den samme fejl.

Her der det bedstemor, der har været på spil.

- Det sker ikke kun for mænd med små babyer, som måske kan undskyldes med manglende erfaring, skriver en mor og viser dette billede af sin datter og mand.

Læs også: Det myldrer med babyer

Sponsoreret indhold