Det gode liv

Nana fra TV: Nu vil jeg have min egen familie

7. maj 2016 Foto: Birger Storm - Af Kristian Bo Eriksen
Barbara Rothenborg er måske allermest kendt for sin rolle som Nana på tv tilbage sidst i 80’erne. Her elskede danskerne at følge med i Nana og hendes families liv. Nu vil Barbara have sin helt egen familie.

-Vi har lige kunnet fejre vores 3-års dag. Det var dejligt, siger Barbara Rothenborg, 36.

Hun og hendes mand, Martin Madsen, mødte hinanden gennem de kontakter, deres arbejde har givet. Barbara er filminstruktør og Martin arbejder i den samme verden, han er visuel effects supervisor.

-Martin er den kæreste, jeg har haft det længste forhold til, siger Barbara. De to blev gift for snart to år siden, i august 2014, og Barbara nyder stadig at være Martins kone.

LÆS OGSÅ: Nana fra TV skal giftes

Barbara Rothenborg blev kendt i slut-firserne, da hun spillede rollen som Nana i tv-serien af samme navn. Her spillede hun over for Jesper Christensen, der var hendes far i serien, og Katrine Jensenius, der spillede hendes mor. Sebastian havde skrevet titelsangen, der blev et kæmpehit. Barbara selv blev endnu mere kendt, da hun spillede Krummes store kærlighed, Yrsa, i de to første Krummefilm.

Ønsker at blive mor

Nu er tiden så kommet til at Nana vil have sin egen familie.

-Det har længe været et ønske at blive mor. Men der er hele tiden kommet spændende projekter i vejen, siger en storsmilende Barbara Rothenborg.

-Men det kan være jeg har tiden nu.

LÆS OGSÅ: Nanas mor hjalp med brudekjolen

For hun er netop blevet færdig med sit seneste projekt. Barbara har instrueret filmen, En-To-Tre-NU, som havde gallapremiere i tirsdags.

En hård chef

Og hun var selvfølgelig med til premiere-festen. Hun ankom sammen med Martin, og ikke kun fordi, han er hendes mand, men også fordi, han har arbejdet med på filmen.

-Hun var en hård chef, siger Martin med et grin.

-Nej, det gik rigtig godt. Men det er naturligvis lidt specielt, når instruktøren er ens kone.

LÆS OGSÅ: Torben Hein: Endelig har jeg fundet lykken

Filmen En-To-Tre-NU er bygget på Jesper Wung-Sungs bog af samme navn, og er et kærlighedsdrama, om to unge gymnasieelever, der forelsker sig dybt i hinanden. Men sygdom og en lurende død, sætter kærligheden på en endog voldsom stor prøve. Filmen kan ses i biograferne nu.

Sponsoreret indhold