Det gode liv

Ny kæreste og en bog på vej

2. januar 2014 af Martin Hjort/StarPress, foto: AllOver
Cecilie Frøkjær har haft et stort 2013. En vellykket rejse til USA, ny kæreste og en bog med selveste Lise Nørgaard er højdepunkterne.

2013 har budt på store oplevelser for TV 2-værten Cecilie Frøkjær på det private plan. Især en rejse til USA, har sat sine spor.

- Jeg var i New York med mine børn (Sara og Mikkel, red.) i efteråret. Det var en rigtig god tur. Vi lejede en limosine, som vi kørte rundt i på Manhattan i to timer. Det var skide sjovt, især for børnene, siger hun og fortæller, at de var i USA fordi Frøkjærs far udstillede derovre.

- Og så har jeg jo fået en kæreste i 2013, siger hun og smiler, som kun hun kan smile.

- Det er dejligt.

Det er en gammel flamme, Cecilie har fundet sammen med. Det er nemlig 45-årige Michael Robak, der er redaktionschef på TV 2 Nyhederne, som hun var kæreste med tilbage i 2008, efter hun blev skit fra børnenes far, journalisten Lars Daneskov. Dengang varede forholdet dog kun i et halvt år, inden de skiltes som venner.

Var han med i USA?

- Nej, det var kun mig og børnene.

Populære historie om de kendte

Vild med Dans gjorde Vickie Jo invalid

Cecilie Frøkjær rejser meget med sine børn. De senere år har de været rundt i Europas storbyer, i 2013 var det altså USA. Rejsen i 2014 er også allerede på plads.

- Der skal vi til Sri Lanka.

Der er da noget af et spring fra Europas storbyer og USA til Sri Lanka. Hvorfor det valg?

- Det er et spændende land, der er meget forskelligt fra det, vi ellers har prøvet, så jeg tror, det bliver rigtig spændende.

- Og så bliver det også rart med noget sol og varme. Vinteren herhjemme varer jo nærmest 11 måneder, griner hun.

På det professionelle plan venter der store ting for den sympatiske studievært i 2014.

- Jeg er i gang med en interviewbog med Lise Nørgaard. Det er med udgangspunkt i de to biografier, som hun skrev for tyve år siden. Det er rigtigt spændende. Lise Nørgaard jo er et enormt interessant menneske.

Læs også masser af historier om De unge mødre på udeoghjemme.dk

Hos Ude og Hjemme følger vi også De unge mødre fra Kanal 4 på tæt hold, så du kan få alt det med, som du ikke ser på tv.

Se galleriet med de nye unge mødre fra sæson 17, som ruller over skærmen fra august 2013 på Kanal 4!

Sponsoreret indhold