Det gode liv

Pilotens fantastiske besked til Eric: Du skal være far

5. marts 2016 Foto: YouTube - Af Kristian Bo Eriksen
Lisa ville både glæde og samtidig drille sin sky og generte mand. Så hun fik flyets pilot til at komme med en helt speciel meddelelse, da hun og Eric skulle flyve hjem fra en tur til Las Vegas. Se den sjove video her.

Et helt fly lyttede med og et helt fly delte Lisa og Erics glæde over deres kommende baby, da hun havde valgt en hel utraditionel måde at fortælle den store nyhed på til sin mand: Du skal være far.

For Lisa og Eric sad i flyet på vej hjem fra en kort ferie i Las Vegas. De skulle flyve med American Airlines til Philadelphia, og da de skulle om bord på flyet, spurgte Lisa – uden at hendes mand opdagede det - besætningen, om de ikke ville hjælpe hende med at overraske hendes mand.

LÆS OGSÅ: Kæresten efter nederlaget i X Factor: Nu kommer han hjem til mig og Kat

Besætningen sagde ja til hendes forslag, og hun gav dem en seddel i hånden, som hun bad dem om at læse op over flyets højtalere.

Du ramte jackpot

Og lige før de skulle til at give de sædvanlige sikkerhedsrutiner, kom kaptajnen til mikrofonen og henvendte sig direkte til Erik Sadiwnyk i sæde 29E.

-Ja Eric. Selvom du ikke blev rig her i Las Vegas, så ramte du alligevel jackpot, sagde flyets kaptajn.

-Tillykke, du skal være far, lød det.

LÆS OGSÅ: Silas Holst i sorg: Vi har mistet vores baby

Og så bragede bifaldet eller igennem flyet mod den noget overraskede og i første omgang nærmest lamslåede kommende far.

Kærligt drilleri

-Min mand er en meget stille mand. Han viser ikke sådan sine følelser, siger Lisa Sadiwnyk, 27, til ABC News, og hun fortæller også, at hun var glad for at hun på en og samme tid kunne give ham en af de helt store nyheder, og så samtidig på en kærlig måde at kunne drille ham ved at fortælle det helt offentligt.

Lisa optog det hele på sin mobil, og lagde senere en video på Facebook for endnu engang at takke besætningen på flyet for hjælpen.

”Her er noget I bare må se. For få uger siden fik min mand, Eric Sadiwnyk, noget af en overraskelse under voret flyrejse tilbage fra Las Vegas,” skriver hun.

”Jeg håber, at hvis denne video når lidt rundt på internettet, så kan jeg finde besætningen og sige dem tak en gang til. Jeg sender også en kopi til American Airlines kundeservice. Jeg elsker dig, Eric Sadiwnyk.”

LÆS OGSÅ: Baby hører for første gang sin mor

Lisa og Eric blev gift i september 2014 og venter altså nu, deres første barn.

Du kan se videoen her på Facebook, eller her på YouTube:

 

Sponsoreret indhold