Det gode liv

Sådan er det gået Gitte og Ole

16. december 2015 Morten Nøhr Mortensen
Ole Andersen var en ensom mand. Godt nok havde han sine 200 økologiske malkekøer og sin altid trofaste hund Zita. Men han manglede alligevel kvinden i sit liv. Det fik han gennem tv2-programmet Landmand søger Kærlighed, der førte store forandringer med sig. Ikke mindst afsløringen af Oles hang til swingerklubber.

Når landmand Ole Andersen tager gummirøjserne på og spankulerer ned over markerne på sit økologiske landbrug ved Kolding, har han selskab af sin schæferhund Zita. Men ensomheden har også været en fast følgesvend i snart alt for mange år. Nu er der dog sket noget drastisk i Oles liv. I et sidste håb om endelig at finde kvinden i sit liv, deltog han i TV2-programmet Landmand søger Kærlighed. Det gav gevinst. Han har fået kvinden i sit liv. 51-årige Gitte Jensen er blevet frue på gården.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Flittig gæst på swingerklub

LÆS OGSÅ: Jeg vil lære at nyde sex

Men tv-programmet skabet også voldsomt postyr i den 53-årige landmands liv. I programmet, hvor sidste afsnit blev sendt i torsdags, er det kommet frem, at Ole er en flittig gæst på den lokale swingerklub Tucan. Af sammen årsag er den hidtil helt ukendte mand nu kendt som Swinger-Ole - og endda ophøjet til at være selveste Mr. Swing King. Men den slags er slut nu, hvor Gitte er kommet til efter et tæt udskilningsløb med to andre kvindelig kombattanter. Fremover er det udelukkende romantisk hygge og hed kærlighed mellem det forelskede par, der nu deler både hjem og soveværelse.

Ked af at være alene

LÆS OGSÅ: Pia solgte sex for narko

Da Ude og Hjemme besøgte parret, var det tydeligt, at der havde indfundet sig en lyksalig indre ro i den noget utraditionelle bondemand.

- Jeg var faktisk rigtig ked af at være alene. Det bliver let ensomt. Hvad skal man lige lave, når man kommer ind til et tomt hus efter arbejde. Jeg har virkelig manglet en at dele mit liv med, lyder det ærligt fra Ole, inden han stråler op i et smil og tager kærligt om Gitte, der sidder i sofaen ved siden af ham

- Det har jeg så fundet nu. Det betyder meget, lyder det fra den følsomme landmand, der har en lun humor, som ramte lige i hjerte på Gitte.

Læs hele historien der udkommer på mandag den 21. december 2015

Sponsoreret indhold