Det gode liv

Sanne om Østersø: Vi var pot og pande med det samme

11. november 2015 af Joan Andersen. Foto: Elona Sjögren
Rock-mama Sanne Salomonsen har kendt clairvoyant Anne-Marie Østersø siden starten af 1990’erne. Det startede med en seance, men udviklede sig hurtigt til et venskab.

I starten af 1990’erne sad jeg og ventede i et solcenter på Gammel Kongevej, da jeg hørte to kvinder tale om en clairvoyant kvinde i Kastrup. Jeg kunne bare mærke, at hende skulle jeg møde, så jeg gik hen til dem og spurgte, hvem hun var. To dage efter var jeg hos Anne-Marie i hendes lille hus. Vi var pot og pande med det samme, og vi har haft et specielt forhold lige siden.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Læs også: Tanja tabte sig 92 kilo: Sådan gjorde hun

Gode venner

I dag er vi blevet tætte, og vi ses ofte, uden at det handler om clairvoyance. Men når jeg skal tage store beslutninger eller er i tvivl om noget, taler jeg tit med Anne-Marie. Når hun kigger i kortene, er jeg faktisk allerede kommet frem til det, som hun ser. Det sker næsten hver gang. Jeg er selv spirituel og lytter meget til min intuition.

Læs også: Skilt fire måneder efter sit drømmebryllup: Mit hjerte var knust i et år

Anne-Marie hjalp med flyttekaos

For mig er Anne-Marie et suverænt menneske. Siden jeg solgte mit store hus, har jeg levet lidt i et boliglimbo, hvor jeg ikke kunne falde til nogen steder. Men jeg har været på nogle sjove udflugter med Anne-Marie, hvor vi har kigget på huse. ”Dette hus skal du ikke købe,” siger hun. Eller: ”Dette passer godt til dig.” Anne-Marie er så sød og givende. Hun og Kent har også hjulpet mig med at få nogle ting på plads, når jeg har stået i et uoverskueligt flyttekaos. Givende er virkelig det bedste ord om hende. Og så har hun stor humor. Man griner meget sammen med hende, og hun er også god til at grine ad sig selv.

Læs også: Tina aflyste skilsmissen efter baby-lykke: Lille Natasja redder familien

Anne-Marie Østersø har valgt at fortælle hele sin fascinerende historie i bogen Clairvoyanten, som netop er udkommet. Gennem tiden har hun spået mere end 20.000 mennesker, og flere kendte er kommet til hende og for at få råd og vejledning.

Anne-Marie Østersø fik syn om myrdet pige

Sponsoreret indhold