Det gode liv

Se alle billederne

2. maj 2011 af Pernille Nyhuus
Se alle de smukke billeder her.

Århundredets royale bryllup fandt sted fredag formiddag i London, da den borgerlige Kate Middleton sagde ja til prins William i Westminster Abbey. Det blev en smuk og magisk dag, mange vil huske i lang tid fremover.

Hun startede dagen som middelklassepigen Kate Middleton - og endte den som Hendes kongelige Højhed, hertuginden af Cambridge. Catherine Elisabeth Middletons bryllup med prins William blev smukt, eventyrligt - og ikke mindst en fantastisk folkefest.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Tusinder og atter tusinder fejrede dagen i Londons gader, da pigen af folket - deres egen Kate - endelig fik sin prins. Og Kate kunne ved selvsyn konstatere, at hun allerede er endog umådeligt populær. En ægte Hjerternes Dronning, en værdig arvtager til afdøde prinsesse Dianas rolle som englændernes "Queen of Hearts".

Kate selv har flere gange sagt, at hun ikke skal træde i Dianas fodspor, men hun har også ytret sin store beundring for Williams mor og den måde, hun som "almindelig" pige tacklede sin indtræden i den kongelige familie.

Se alle de smukke billeder af Kate og William og de mange gæster i galleriet herunder.

Sponsoreret indhold