Det gode liv

Se videoen: Mere dansk end Danmark - Bubber møder danskere på Gran Canaria

19. april 2016 af Karin Heurlin. Foto: Søren Lamberth
Spansk sol, brun sovs og stærke venskaber. Bubber har været på Gran Canaria og mødt nogle af de danske stamgæster. det var ikke kedeligt. Se den festlige video her

 

Livet skal nydes hver eneste dag. For man ved aldrig, hvornår det slutter. Sådan lever en stor flok danskere, som hvert år pakker sommertøj og marinerede sild og forlader den danske vinter for at få en hverdag i mere end 20 graders varme. De har fundet et helt særligt fællesskab på den spanske ø, og Bubber fik lov at være med en helt almindelig onsdag. Det var hverken koldt eller kedeligt.

LÆS OGSÅ: Dansk kvinde efterlyses i Ben-sagen

(Artiklen fortsætter under billedet)

Bubber spiser ribbensteg og hører danske vitttigheder

Du kan i denne uge læse om alle Bubbers oplevelser på Gran Canaria, hvor han både spiste ribbensteg og lagde ører til den danske nationalsang.

I feriebyen Puerto Rico mødte han danskerfællesskabet ”Kirkens Venner”, som bestemt ikke er ligeså helligt, som det lyder. To gange om ugen mødes op til 300 danskere for at opleve dansk hygge, synge danske sange, fortælle danske vittigheder – og drikke kolde fadøl med hank.

LÆS OGSÅ: Pjerrot om sit livs sorg: Jeg elsker hende stadig

(Artiklen fortsætter under billedet)

Den Bette Kro - mere end brun sovs

Bubber besøgte også Den Bette Kro, hvor gæsterne ikke bare kommer for at spise stegt flæsk og brun sovs. De kommer mindst ligeså meget for hyggen og for at få sig en sludder med værtsparret Laila og Kurt.

Det kunne stamgæsterne Åse og Popper skrive under på. De er kommet på Den Bette Kro igennem 18 år. Faktisk kommer de der fast to gange om dagen, når de er på ferie på Gran Canaria.

- Vi kommer for hyggen. Hjemme i Danmark snakker folk ikke sammen. Men når vi kommer på Den Bette Kro, går der ikke en halv time, så snakker man med folk, man ikke kendte i forvejen.

LÆS OGSÅ: Far til fire kæmper for sit liv

(Artiklen fortsætter under billedet)

Læs Bubbers reportage fra Gran Canaria i Ude og Hjemme nummer 15.

Sponsoreret indhold