Det gode liv

Støt Røde Kors - og vind et møde med Hansi Hinterseer

5. januar 2017 Anne Kristensen
Foto: AOP
Bidrag med 100 kr. til Røde Kors og deltag i konkurrencen om 2 VIP-billetter til Dansktop Prisen 2017, en Meet & Greet med Hansi Hinterseer, en signeret CD med Hansi samt overnatning efter festen. Læs mere her!
Nu kan du vinde et møde med Hansi HInterseer.

En perlerække af stjerner er med, når Dansktop Prisen 2017 løber af stabelen lørdag den 25. marts i Jyske Bank Boxen i Herning. 

Du kan bl.a. glæde dig til optrædener fra Birthe Kjær, Kandis, Peter Belli og ikke mindst den østrigske schlagerkonge Hansi Hinterseer.

Sidstnævnte kan du endda få chancen for at møde ansigt til ansigt!

Vind VIP-billetter til Dansktop Prisen 2017 og et møde med Hansi Hinterseer

Familie Journal, der er arrangør af Dansktop Prisen, har nemlig indgået et samarbejde med Røde Kors i forbindelse med afviklingen af dette års prisuddeling.

Det indebærer bl.a., at der under selve prisuddelingen vil blive samlet penge ind til Røde Kors blandt de mange tusinder af publikummer.

Samtidig kan du allerede nu støtte Røde Kors med 100 kr. via sms og desuden deltage i konkurrencen om 2 VIP-billetter til Dansktop Prisen 2017, en Meet & Greet med Hansi Hinterseer, en signeret CD med Hansi samt overnatning på Hotel Eyde i Herning efter festen.

Dansktop-fest skal samle ind til Røde Kors

Støt Røde Kors allerede i dag

Støt Røde Kors med 100 kr. - send DANSKTOP til 1240

Beløb på 100 kr. (+ alm. SMS-takst) betales over telefonregningen*. Når du har støttet med 100 kr., modtager du et svar på sms, der giver dig anledning til at deltage i konkurrencen om en VIP-oplevelse med Hansi Hinterseer den 25. marts i Boxen Herning. Konkurrencen er gratis. Alt, du skal gøre, er at sende HANSI til 1240. Det koster almindelig sms takst*.  Konkurrencen kører fra 1.-30. januar, og vinderen får direkte besked.

*Tjenesten/konkurrencen udbydes af Røde Kors, Blegdamsvej 27, 2100 Kbh. Ø.

Her kan du se en skøn billedreportage fra Hansi Hinterseers hjemstavn:

Hansi Hinterseer: Hos dyrene finder jeg ro

Sponsoreret indhold