Det gode liv

Storebror hylder søster med Downs

22. september 2014 af Louise Søgaard, Foto: Youtube
Matthew er ikke kun en 11-årig barnestjerne. Han er også en kærlig og meget omsorgsfuld storebror, som dedikerer mange af sine musikvideoer til sin 7-årige lillesøster Sarah Grace, der er født med Downs Syndrom. Kærligheden lyser ud af den unge mand, når hans søster er i nærheden, og flere af hans tekster handler om, hvorfor Sarah Grace er så særlig. Det er næsten umuligt ikke at blive rørt til tårer
For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Som femårig begyndte Mathew David Morris at interessere sig for hip hop. Musikken fik ham til at starte til dans, og da hans 19-årige fætter Mars, der var rapper, flyttede ind i Mathews familie, tiggede Mathew ham om at hjælpe ham med at lave sin egen musik.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Sammen lavede de nummeret Eenie Meenie, da MattyB var 7 år. Efter kun en uge på Youtube, havde videoen mere end en halv million visninger og kom dermed for forsiden af Youtube.

Læs også: Lille dreng med Downs blev mobbet på nettet. Læs drengens mors geniale brev til mobberen.

Matty B laver musikvideoer med covers af sange fra Willow Smith, Kesha, Justin Bieber og Rihanna. Til mange af sangene har han selv skrevet teksten. Hans mor mener, at han stadig er for ung til at indspille sin egen plade eller tage på tour. Men hun lader ham tage sangtimer i det berømte Jan Smith Studios, hvor både Usher og Justin Bieber har fået undervisning. ligesom MattyB får dramaundervisning og går til dans.

Læs også: Tim har Downs og ejer sin egen restaurant med kram på menuen.

Den unge mand er født 6. januar 2003. Han går i femte klasse, og han har allerede 250.000 følgere på sin Youtube-kanal, hvor mange af hans videoer har over fire millioner visninger. Det er fætteren Mars, der producerer al MattyB´s musik og det foregår i familiens eget lydstudie hjemme i villaen i Atlanta, USA.

Ud over sin lillesøster Sarah Grace har Mathew tre storebrødre, Blake Junior, John Michael og Joshua, som bliver kaldt Jeebs.

MattyB har deltaget i utallige talkshows og har optrådt til udsolgte koncerter rundt omkring hele USA. Men MattyB har ikke kun amerikanske fans. Hele verden er ved at få øjnene op for den betænksomme unge rapper.

Du kan læse mere om MattyB på hans officielle hjemmeside her

Og følge hans lillesøster på denne facebook-side

Sponsoreret indhold