Det gode liv

Synger kærlighedssang for sin dødende kone

22. september 2015 Joan Andersen
Hvis du er i tvivl om, hvordan ægte kærlighed ser ud, så se med her. Howard synger en kærlighedssang for Laura, mens hun ligger på sit dødsleje. Laura og Howard har været gift i 73 år.

Sådan ser ægte kærlighed ud.

Laura og Howard har været gift i 73 år. Howard er 92 år, Laura er 93 år. Hun ligger på et hospice, mens livet ebber ud af hende. Deres barnebarn Erin filmede det smukke øjeblik mellem dem, hvor Howard synger deres kærlighedssang til hende.

Læs også: Supermor som 15-årig

Synger deres kærlighedssang

Sangen ”You’ll never know” blev deres sang, dengang Howard var soldat og drog af sted for at kæmpe i Anden Verdenskrig. Laura lyttede til sangen og fandt trøst i den, mens han var væk.

Siden har de sunget sangen til familiesammenkomster, hvor de skiftevis sang et vers. På deres 50 års bryllupsdag fornyede de deres ægteskabsløfte, og til festen optrådte de for hele familien med sangen som en duet.

Nu er Laura for syg til at synge, men det holder hende ikke tilbage for at sige ordene fra sangen til sin elskede (1.00 inde i videoen). Howard tager over og synger resten af sangen til hende, mens han kærtegner hendes ansigt.

Læs også: Jeg troede min datter var død

Intet kan holde dem fra hinanden

Alderen og deres små skavanker holder dem ikke tilbage. I minutterne inden Erin begyndte at filme, talte hun med sin bedstemor. Da Laura hørte, at Howard var der, spurgte hun, om hun måtte holde om ham. Howard kan ikke stå selv, men straks kørte han rullestolen helt tæt på hendes seng. Deres andet barnebarn, Serena, som er fysioterapeut, hjalp ham på benene og holdte ham oppe gennem hele sangen.

I videoen ser man også et skilt over sengen, hvor der står ”Patient Blind”. Laura er nemlig næsten helt blind. Hun kan kun se lys og skygger. Men hun kigger stadig Howard dybt i øjnene.

Howard derimod er lidt hørehæmmet, så børnebørnene må gentage deres bedstemors ord til ham. Selv er hun for svag til at hæve stemmen.

Læs også: Hvorfor dræbte Lisa sin mor

Laura snød lægerne

Da Erin postede denne video på facebook, blev den øjeblikkelig delt tusindvis af gang.

- Alt den kærlighed løftede alles humør. Inklusiv bedstemor. De gav hen oprindelig kun et uge tilbage at leve i, men hospicet endte med at sige, at hun var rask nok til at komme hjem igen, hvor hun kunne leve sine sidste få dage. Mens jeg skriver dette, er min smukke bedstemor Laura Virginia stadig hos os, skrev Erin den 20. september.

Familien og personalet fra hospice passer hende og sørger for, at hendes sidste dage bliver så gode og smertefrie som muligt.

Se videoen: Min datters barske hemmelighed

Sponsoreret indhold