Det gode liv

Tristan blev min redning

21. juli 2014 af Morten Nøhr Mortensen, Foto: Gregers Kirdorf
22-årige Ditte Nielsen har meget at takke sin søn Tristan for. Før hun blev gravid havde hun sat kursen direkte mod afgrunden i et liv fyldt med stoffer. Men graviditeten og den lille drengs snarlige ankomst fik hende til at tage en stor beslutning. Hun ville være mor og fuldstændig fri for stoffer.
Ditte fik et helt nyt liv, da hun blev gravid med Tristan. Så sluttede et stadig mere destruktivt liv med masser af stoffer.
Ditte fik et helt nyt liv, da hun blev gravid med Tristan. Så sluttede et stadig mere destruktivt liv med masser af stoffer.

 

 

Ditte var 19 år gammel og foran hende lå hele fem forskellige graviditetstest. Selvom alle test viste det samme, så havde hun mere end svært ved at fatte det. Hun var gravid. Hun skulle have et lille barn. Hun var stadig ikke helt sikker på, hvem faren var. Men hun vidste EN ting med sikkerhed. Livet, som hun kendte det med hash og hårdere stoffer, var slut.

- Jeg havde virkelig svært ved at forstå det. Det var så overvældende og overraskende for mig. Og jeg vidste, at det ville ændre alt for mig. Den aften røg jeg en kæmpe koger. Men dagen efter var det slut. Jeg tog jeg en kold tyrker. Jeg var færdig med stoffer, fortæller Ditte.

Mangler sin far

Vi besøger den i dag 22-årige kvinde i sin lejlighed i Skanderborg. Tristan er blevet en charmetrold på tre år, der stolt viser sit værelse frem, hvor hans mor har malet en kæmpe blæksprutte og skildpadde på væggen. Men der er ingen far i Tristans liv. Heller ikke selvom mulighederne hurtigt kunne snævres ind til at være Dittes ekskæreste eller et tilfældigt one-night-stand.


- Og det viste sig at være et one-night-stand, griner Ditte, inden hun fortsætter med mere alvor i stemmen.

- Desværre ønskede han ikke at have noget med Tristan at gøre. Det endte med, at politiet måtte eftersøge ham og slæbe ham i retten, så hans faderskab til Tristan kunne blive anerkendt. Desværre var der ikke anden udvej, fortæller Ditte.


Hun er selv vokset op uden kendskab til sin biologiske far. Derfor kender hun tomheden. Først som teenager opsporede hun ham på internettet og selvom det endte med et møde hos hendes mor, så var det en forkrampet genforening.

 

 

 

 

 


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!
 

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-

 

 

 

 

 


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-

 

 

 

 

 

Sponsoreret indhold