Det gode liv

Trods modgang tør Trine følge sit hjerte

8. oktober 2015 af Annika Leegwater Panduro. Foto: Betina Fleron Hede
- Det er ærgerligt han ikke kan se, hvordan jeg ser ud, men det er det indre der tæller. Trine er tidligere fotomodel, og nu har hun giftet sig med en blind mand.

For Trine har alt, der har med udseende at gøre altid været en stor del af hendes liv. Hun er tidligere fotomodel og makeupartist. Allerede som 14-årig blev Trine opdaget og har lige siden været i modebranchen.

Trine Magnussen har været igennem en svær skilsmisse fra faren til sine to døtre Regitze og Eliza. Da skilsmissen endelig var færdig, og Trine kunne komme videre til et nyt kapitel i hendes liv, var hun slet ikke på udkig efter en ny mand.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Hendes plan var at komme i form og være noget for sig selv- men sådan kom det ikke til at gå.

Se videoen: Han havde opgivet at leve: Kærlighed helbredte ham

Kemien over kaffekopperne

Trine møder Benny Skov Magnussen gennem hans svigerinde og tvillingebror. Deres første møde sker over en kop kaffe, og de kan begge mærke, at der er god kemi over kaffekopperne.

-Da jeg kom, sad Benny udenfor i bar overkrop, og han var rimelig veltrænet, griner Trine.

Tiden gik, og de kunne ikke holde sig fra hinanden, selvom Trine synes, han var dejlig var det ikke lige i hendes tanker at indlede et forhold lige på det tidspunkt.

Benny var heller ikke helt rask. Hans syn er meget begrænset og vil formentlig forsvinde helt en dag pga. en alvorlig øjensygdom.

Benny vil aldrig kunne se, hvis Trine en dag havde gjort sig ekstra umage for hans skyld, og hun vidste ikke, hvad denne sygdom indebar.

Læs også: Sendte sms til fremmed: Nu er de gift

-Det var en fremmed verden for mig.

Trines ældste datter havde altid haft det svært med handicappede mennesker, så det ville være svært for hende at skulle møde Benny. Udover det var en udfordring for Trine, skulle hun også tænke på sine to døtre i denne situation.

Læs med i Ude og Hjemme nr.41 om mødet mellem Benny og Trines døtre, og hvordan det går med Trine og Bennys nu.

Sponsoreret indhold