Det gode liv

Tvillinger bliver fulgt af tusinder: Leia og Lauren hitter vildt på nettet

27. marts 2016 Foto: Instagram - Af Kristian Bo Eriksen
Tvillingerne Leia og Lauren er kun 8 måneder gamle. Men de er et massivt hit på Instagram, hvor de har over 185.000 følgere.

De blev født to måneder for tidligt. Tilbragte deres første uger på neonatal, men i dag 8 måneder senere, er tvillingerne Leia og Lauren fra Singapore et kæmpehit på nettet

Deres mor og far, Amber Yong, og Peter Lok, nyder at fotografere og style billeder, så fra starten tog de nogle søde men anderledes billeder af deres to små piger og lagde dem på Instagram for at holde familie og venner orienteret om, hvordan det gik med de to små.

LÆS OGSÅ: Mor læste den gribende invitation: Rørt til tårer

I dag er der, 185.000, der følger Leia og Lauren på Instagram.

-Vi er bare glade for, at de kan give så megen glæde og bidrage positivt til deres følgere, skriver Peter Lok i en e-mail til TODAY.com

Leia og Lauren er det, deres forældre kalder MOMO-tvillinger. Det vil sige, at de er enæggede, og at de også delte samme fosterhinde. Det er meget sjældent, og det giver en øget risiko, hvilket da også var en af grundene til, at de to piger blev født for tidligt. Og vejede ved fødslen henholdsvis 1.500 og 1.650 gram.

Leia og Laurens far fortæller til TODAY.com, at de to piger bliver fotograferet cirka fem gange om ugen. At det som regel sker, efter de har sovet til middag, og at alle billeder er planlagt i forvejen.

Du kan se mange flere billeder her på adressen www.instagram.com/leialauren/

Sponsoreret indhold