Det gode liv

Tvillinger født i hvert sit år

2. januar 2014 af Nina Sommer Foto: CTV
Det er sjældent, at tvillinger bliver født hvert sit år, men det var netop det der skete for Lindsay, der gik i fødsel kort før midnat nytårsnat 2013.

Mens raketterne farvede himlen i alle regnbuens farver, så lå Lindsay Salgueiro på hospitalet i den canadiske by Toronto nytårsaften 2013.

Veerne tog til og umiddelbart før, at champagnepropperne blev skudt af i de canadiske hjem, så kunne den vordende mor endelig få et glimt af sin første, lille datter.

Læs også: Forladt to måneder før fødsel

Født i 2014

Men den sidste tvilling, der stadig lå lunt inde i maven, ville ikke ud med det samme. Så der nåede at gå otte minutter mere, og netop som forældreparret kunne høre barnegråd for anden gang, så sagde uret 00:00:38, og der kunne skrives 2014.

Velskabte piger

Den førstefødte, Gabriela Salgueiro vejede 3,1 kilo og målte 50 centimeter, og lillesøster Sophia havde en vægt på 3 kg og samme længde som sin søster.


Læs også: Min læge ville have sex


Det var nogle overraskede og glade forældre, der kunne tage deres to børn i armene.

- Det er jo ikke en dårlig måde at slutte et år på - og starte et nyt. Selvom de har forskellige fødselsdage, så er jeg sikker på, at de vil være venner for livet, sagde den nybagte mor, Lindsay Salgueiro.

Udover det de usædvanlige fødselsdatoer, så var det også lidt en overraskelse, at tvillingerne kom til verden netop den dag. For Lindsay var først sat til at føde den 19. januar.Læs også: Turde ikke være mor


Sponsoreret indhold