Det gode liv

Vi har første kys til gode

26. november 2010 af Louise Søgaard
De mødtes ved en tilfældighed på internettet. I starten talte de sammen som venner, men allerede inden Annbritt havde set sin ven Joeys ansigt, var hun forelsket. Følelserne var gengældt. Nu håber det forelskede kærestepar, at de snart kan mødes i virkeligheden.
Foto: Gregers Kirdorf
Foto: Gregers Kirdorf

I halvandet år har 29- årige Annbritt fra Brønderslev i Nordjylland dannet par med 38-årige Joey Litvik fra Melbourne i Australien. Det var skæbnen, som førte dem sammen, og begge føler de, at de har mødt deres eneste ene.

Selvom deres forhold er stærkt og fuld af kærlighed, kan det forelskede par hverken holde i hånd, hviske søde ord i hinandens ører eller give hinanden et kærligt klem. Deres første kys har de såmænd også stadig til gode.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Annbritt og Joey har nemlig aldrig mødt hinanden i virkeligheden. De kommunikerer udelukkende ved hjælp af deres computere og et program, kaldet Skype, som er en slags internetbaseret videotelefon.

Læs også: Utroskab ødelagde mit liv

Taler sammen natten lang
- I starten kunne vi tale sammen natten lang, og når vi så faldt i søvn, lå vi med vores bærbare computere på hovedpuden ved siden af. Det var næsten som at sove sammen, og det var hyggeligt at kigge på Joey, når han sov, fortæller Annbritt, der var sygemeldt, da hun mødte Joey. Det skete gennem et online-spil på nettet, hvor folk fra hele verden spiller med og mod hinanden.

- Jeg har altid været slem til at gøre grin med folk, som bliver kærester over nettet. Men da jeg mødte Annbritt, var det som at møde min soulmate. Hendes personlighed passer bedre til min end noget andet menneske, jeg har mødt, siger Joey i telefonen fra Australien.

Hans stemme er dyb og blød, og det er ikke svært at forstå, hvad Annbritt blev så betaget af - for Joey er nem at tale med, og han kan tale i timer.

- Nogle gange ligger jeg bare og lytter til hans stemme, griner Annbritt. Det var dog de mange fælles interesser og de mange venskabelige og sjove beskeder fra Joey, som fik Annbritts hjerte til at banke lidt hurtigere. Der gik nemlig lang tid før, hun første gang hørte hans dejlige stemme og så et billede af ham.

- Jeg havde spillet i et halvt år, da jeg stødte på Joey i spillet. Han havde dannet en gruppe, som jeg søgte medlemskab af, og vi begyndte at skrive sammen via spillets chatfunktion. I starten handlede vores samtaler mest om spillet, men som ugerne gik, kom de til at handle om alt muligt andet. Jeg tog mig selv i at skynde mig ind foran min computer hver morgen for at se, om der skulle være en besked fra Joey. Det var første tegn på, at jeg var ramt, fortæller Annbritt.

Længe turde hun ikke erklære sine følelser for sin australske ven. Men en dag, han havde besøg af sin familie og alligevel sad foran skærmen for at chatte med Annbritt, kom hun til at skrive, at hun elskede, når han fik hende til at grine.

Læs også: Kom til verden mod alle odds

Savner at kramme
Det var de ord, Joey havde ventet på. Han skrev straks tilbage, at hun ikke måtte bruge sådanne ord, når hans familie var i nærheden, for det var pinligt for ham at rødme foran dem.

Fra den dag åbnede de sig for hinanden. Joey fik Annbritts telefonnummer, så de kunne tale sammen for første gang.

- Første gang talte vi uafbrudt i tre timer, og siden har vi talt sammen flere timer hver dag. Vi løber aldrig tør for emner, og vi kan nemt tale sammen i syv timer, siger Joey i telefonen, og forklarer, at han er ud af en meget talende familie.

Joey arbejder som entreprenør og er leder for et nathold. Derfor kan det lade sig gøre at tale med Annbritt. Han ringer hende op, når han kommer hjem om morgenen, efter han har besøgt sin mor, som ligger på sit dødsleje i sit hjem.

Hver morgen får han hende i tøjet og giver hende sin medicin, inden den private sygeplejerske tager over. Så tager Joey hjem til sin computer og Annbritt.

- Vores højeste ønske er at møde hinanden. Jeg kan altid skrive en sms til Joey, hvis jeg er ked af noget, og så ringer han med det samme. Men jeg savner at kunne få et kram af ham og mærke hans kærlighed på en anden måde, siger Annbritt.

Vil bo i Danmark
- Det var mærkeligt at se et billede af ham første gang, for der var jeg allerede vild med ham. Han lignede slet ikke de nørdede drenge, som jeg normalt faldt for. Joey er 198 cm og 130 kilo muskler, og så ser han utrolig maskulin ud. Jeg ved, at jeg kan lide hans duft, for han har sendt mig en brugt T-shirt. Den duftede lidt af deodorant, lidt af sved og lidt af mand. Det var længe min dyrebareste skat, som jeg sov med hver nat, indtil den ikke duftede mere, fortæller Annbritt.

Hun og Joey venter kun på, at Joey en dag kan rejse til Danmark. Så længe Joeys mor er syg, kan han ikke rejse. For parret er enige om, at når de endelig mødes, så skal de aldrig skilles igen.

Joey vil ikke kræve, at Annbritt rejser til Australien. Ikke mindst fordi Annbritt håber på snart at kunne begynde på en uddannelse som veterinærsygeplejerske. Derfor er de nu begyndt at kigge efter husannoncer i Danmark - præcis som andre par.

Sponsoreret indhold