Det gode liv

Video: Kræftsyg lærer får rørende afsked fra elever

14. oktober 2016 af Anne Romanelli. Foto: Screendump
Da Mariana Walkers elever på Alvin Junior High School hørte, at deres elskede korlærer lå for døden på et hospice, besluttede de at tage afsked med hende på den mest rørende måde. Se det smukke øjeblik her.

At korlæreren Mariana Walker betød meget for sine elever på Alvin Junoir High School i Texas, kan ingen være i tvivl om, når man ser videoen nedenunder.

Videoen viser, hvordan hendes elever samledes foran det hospice, som den kræftsyge lærer blev indlagt på i sine sidste dage. Her ville de vise hende deres støtte og give hende en smuk afsked.

For at kunne vise dig denne video, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Jane Aamund: Jeg døde to gange for 14 dage siden

Da eleverne hørte, at Mariana lå for døden, besluttede de således at udtrykke deres kærlighed til hende gennem det, som Mariana elskede allermest – nemlig sang.

Her kan du se eleverne synge sangen ‘Oceans’ af bandet Hillsongs for deres lærer:

For at kunne vise dig dette indhold, beder vi dig acceptere marketing og statistik cookies.

Blot få minutter efter elevernes optræden døde Mariana. Det skriver nyhedsmediet ABC 13.

- Familien åbnede dørene, så hun kunne høre dem synge. Det var en af de smukkeste gestusser, jeg nogensinde har set. De sang som engle i håbet om, at hun kunne føle den kærlighed og respekt, vi alle har for hende. Efter sangen gik familien tilbage ind i huset, og få minutter efter, tog hun sit sidste åndedrag. Når man kender Mrs. Walker, så ved man, at hun ikke ønskede at forlade os, før showet var forbi, fortæller et vidne.

Hulubulu-Lotte kæmpede til det sidste

Rørende fotos - Kræftramt Shannen Doherty klipper håret af omgivet af sine nærmeste:

Kræftramt Shannen Doherty klipper håret af

Sponsoreret indhold