Det gode liv

Video: Mød Søstrene Giftekniv fra Ærø

18. oktober 2016 af Maja Kristine Lorentzen. Foto: Jørgen Ploug
Søstrene Badino har lige fra barnsben rejst og boet i udlandet, men hver sommer gik turen hjem til Ærø. I dag har de tre søstre et bryllupsbureau på øen, og forelskede par fra hele kloden kommer til lille Ærø for at blive gift.

– Når vi tre er sammen, sker der noget magisk, siger storesøster Frederikke. Hun kigger på sine to søstre og fortsætter:

– Vi har altid snakket om, at hvis vi lavede noget sammen, ville det blive godt.

Gift ved første blik: Nu er de blevet gift igen

Og sådan er det gået. I 2008 startede Louise Badino Moloney sit bryllupsbureau, Danish Island Weddings, på hjemøen Ærø. Det udviklede sig til at blive et familieforetagende.

I dag lever de tre søstre af at arrangere bryllupper for par fra hele verden, som af forskellige årsager ikke kan eller vil vies andre steder end på den sydfynske ø Ærø.

Fra 200 til 3000 vielser om året

Da Louise startede sit firma i 2008 var der cirka 200 udenlandske par, der blev gift på Ærø om året. Det tal er i dag steget til cirka 3.000 par. Louises firma var det første bryllupsbureau på øen – nu er der fire.

Landmand søger kærlighed: Bryllup i sigte

De tre søstre har at gøre med mange forskellige lande og mange forskellige kulturer. Derfor skal de nogle gange tænke over, at folk kommunikerer forskelligt. Men det er ikke et problem for dem.

– Vi har selv oplevet at komme ud i verden, hvor man ikke taler sproget og ikke ved noget som helst. Nu kommer hele verden til os, og vi vil have, de skal føle, at vi tager os af dem, siger Frederikke.

Nygift kvinde fik chok: Drømmemanden var hendes bedstefar

Læs hele historien i Ude og Hjemme nr. 42, som er på gaden onsdag den 19. oktober 2016.

  • Søstrenes internationale opvækst
  • Hvordan Louise fik idéen til et bryllupsbureau på Ærø
  • Hvorfor det er en fordel for kunderne, at firmaet er et familieforetagende
  • Hvordan det er at arbejde så tæt sammen med sine søstre
  • Det internationale par ​Laura og Mariangela fik på 14 dage arrangeret deres bryllup af Danish Island Weddings - firmaets rekord er dog 3 dage.

Se billederne fra Nadja Kaaghs romantiske bryllup:

Se billederne fra Nadja Kaaghs romantiske bryllup

Sponsoreret indhold