Det gode liv

Viralt hit: Dysten om de klamme Jelly Beans Boozled

4. juni 2015 Joan Andersen Foto: Kristine Baron
Chris og sønnen Mads spiller Jelly Beans Boozled. Videoen er blevet et viralt hit. I alt sin enkelhed, går det ud på, hvem der kan spise flest Jelly Beans med smag af vådserviet, græs, hundemad på dåse, opkast og bussemænd. Jelly Bean Boozled er blevet en landeplage og er pt. udsolgt overalt.

Smagen af bussemænd og sure sokker er ikke just det man drømmer om, når man får fingrene i en af de normalt så sukkersøde jelly beans. Men en ny trend har ramt landet til stor fornøjelse for børn og barnlige sjæle. Videoen er et viralt hit på facebook lige nu.

Smag af hundemad og opkast

Producenten af Jelly Beans har mikset bønnerne, så halvdelen af dem smager af bussemænd, vådserviet eller opkast, mens den anden halvdel smager dejligt af pære, kokosnød eller fersken. Når du spiser en grøn jelly bean fra denne pakke, så smager den enten af mint eller nyklippet græs, mens en brun smager af chokolade eller hundemad på dåse.

Dysten går i bedste Chili Klaus-stil ud på, hvem der kan holde ud af spise flest jelly beans.

Viralt hit

Senest har et viralt hit ramt facebook. Chris Haufer og sønnen Mads på 10 år fra Glostrup dyster i Jelly Beans Boozled.

Videoen er i skrivende stund blevet delt 11.600 gange og er blevet afspillet næsten 700.000 gange på godt og vel tre døgn.

- Det er helt sindssygt, siger 32-årige Chris, som ikke engang selv har en profil på facebook.

Det er kæresten Kristine Baron, der har filmet og delt videoen af ham og sønnen.

- Min tvillingsøster havde købt den her pakke jelly beans. Min søn spurgte, om vi skulle lave en video, som han kunne vise til vennerne. Jeg tænkte, at det da ikke kunne smage så grimt, fortæller Chris.

Men han blev klogere.

Den værste smag

- Mads havde stillet det hele klar med et glas til hver. Jeg byttede om på navnene, for han skulle ikke snyde mig, siger han.

- Den første smagte af tutti frutti. De sidste syv smagte simpelthen så grimt. Det var virkelig skrækkeligt. Det værste var opkast. Eller hundemad på dåse. Og så fik jeg bussemanden til sidst. Jeg troede, hun stoppede med at filme, da jeg kastede op, siger han og griner.

Se også den sjove far: Hold nallerne fra min datter

Far fik klø

- Jeg anede ikke, jeg kunne lave så mange grimasser, griner han videre.

Chris tabte dysten, men familien grinede så meget, at de til sidst fik vækket yngstemanden sønnen Milo.

- Der kommer ingen 2’er. Eller. I USA har de med andre smagsvarianter. Stinkdyrstis og sådan noget. Det skulle man måske prøve. Måske, siger han.

På Ude og Hjemme glæder vi os til 2’er, for sjældent har vi grint så meget.

Se også videoen: Lillebror må ikke blive stor

Vil de lege med

Jelly Beans Boozled blev i sidste uge solgt i Netto for en 20’er, men flere steder på nettet er prisen nu skruet op til 40-40 kr. Alligevel er Jelly Beans Boozled udsolgt overalt, men på flere hjemmesider kan man skrive sig op, så man modtager en pakke, så snart de er i landet igen.

Sponsoreret indhold