1-årig faldt fra 2. sal - målmand greb ham

En dreng på 23 måneder faldt ud af et vindue på 2. sal. Til hans store held stod en tidligere målmand parat til at gribe ham.

"Det rigtige sted på det rigtige tidspunkt" har fået helt ny betydning, da en 23 måneder italiensk dreng valgte at kravle ud af vinduet fra en 2. sals lejlighed, hvor han bor med sin mor.

Forargede mennesker begyndte at stimle sammen omkring lejligheden - blandt andet den tidligere målmand, 45-årige Luigi Barbanera. Flere gange prøvede han at råbe til drengen, at han skulle blive hvor han var, mens han stillede lige under det sted, hvor han regnede med, at drengen ville lande, hvis han faldt.


Læs også: Tvillinger fik brystkræft samtidig

Ingen skader

Efter et kort stykke tid skete det. Drengen faldt ned fra 2. sal og landede mirakuløst lige i armene på den tidligere målmand. De røg begge ned på jorden, men få sekunder efter kunne de konstatere, at hverken drengen eller Luigi var kommet til skade.

- Hvis jeg skal være ærlig. I det øjeblik følte jeg mig fuldstændig magtesløs. Jeg vidste ikke engang, hvad jeg skulle gøre. Der gik fem minutter, før jeg så barnet flytte sit ben frem og falde, fortalte Luigi Barbanera til den italienske avis Corriere della Sera.


Læs også: Max vejede kun 530 gram

Uden opsyn i få minutter

Drengens mor havde forladt ham et kort øjeblik, da hun skulle hænge vasketøj op. Da hun kort efter kom ind på hans værelse, kunne kun se, at han var væk og skyndte sig ud på gaden. Her kunne hun ånde lettet op, hvor hendes lille søn lå trygt i Luigis arme.Luigi er nu indstillet til en medalje for hans præstation.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-