Afbrød forestillingen og fik sin kæreste til at græde

Normalt vil man næppe kalde eventyret om Peter Pan for en romantisk historie. Men det blev det forleden aften i en teatersal i Glasgow, da hovedrolleindehaveren pludselig faldt på knæ og friede – midt i forestillingens store finale

Så kan det næsten ikke blive mere romantisk. Peter Pan friede - og fik sit ja!

Eventyret om Peter Pan blev en smule mere eventyrligt for teatergængerne i Glasgow i Skotland forleden, da hovedrolleindehaveren i stykket, hollandske Sandor Sturbl, 28, pludselig afbrød forestillingen midt i den store finale.

LÆS OGSÅ: Gav en nyre - fik et hjerte

Ikke helt normal

- Så, mine damer og herrer, normalt ville dette stykke slutte med, at Peter Pan kigger på Wendy og giver hende et kys. Men denne aftens forestilling er ikke helt normal. Det er ikke Peter Pan, der kigger på Wendy, sagde han med et hemmelighedsfuldt smil, mens skuespilleren, Lilly-Jane Young, som spiller Wendy, og som i sit virkelige liv er kæreste med Sandor, stirrede målløs på ham.

Tårerne flød

- Lilly-Jane er mit livs kærlighed. Og dette er det perfekte øjeblik. For Jane, i de sidste par år har jeg lært dig at kende, og du er den person, jeg vil leve resten af mit liv sammen med. Derfor spørger jeg dig, Jane Mary Sillivan, vil du gifte dig med mig?, lød det fra Sandor Sturbl - som altså brugte sin kærestes rigtige navn i frieriet, Lilly-Jane Young er hendes kunstnernavn.

LÆS OGSÅ: Lille Caroline overraskede alle

Stor jubel

Den unge kvinde, som faktisk er vokset op i Glasgow, kunne ikke holde tårerne tilbage.

Og til publikums og Sandors store jubel, fik hun fremstammet sit ja.

Så kan vi kun håbe, at de som i eventyrerne, vil leve lykkeligt sammen til deres dages ende.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-