Betjent udråbt til helt

En tilfældig turist tog et billede, da Lawrence gav en hjemløse mand nye støvler til vinterens kulde. Lawrence anede ikke, at hans gode gerning blev fotograferet og er nu blev udråbt til en helt.

En aften i november var Lawrence DePrimo, 25, på patrulje i bydelen West Village i New York. Det var så koldt, at han måtte have to par sokker på i sine støvler. Da han stødte på en hjemløs mand med bare fødder, blev han straks bekymret. Lawrence talte med den hjemløse mand og spurgte om hans sko-størrelse. Kort tid efter vendte Lawrence tilbage med et par nye vinterstøvler og et par sokker.

LÆS OGSÅ: Hemmelig julemand deler penge ud

Evig påmindelse

Støvlerne kostede Lawrence 430 kroner. Kvitteringen gemte han i sin inderlomme som en evig påmindelse om, at der er folk, som har det svært. Lawrence havde ikke i sinde at prale af sin gavmildhed, og han var fuldstændig uvidende om, at en rørt turist havde overværet og fotograferet hele optrinnet.

LÆS OGSÅ: Alt for min datter

Vidnet, Jennifer Foster fra Arizona, havde sendt en mail med billederne som en tak til politiet i New York. De postede efterfølgende billedet på deres officielle facebook-side. Historien er siden blevet set af over halvanden million mennesker og har fået over 380.000 "synes godt om"-klik og 27.000 kommentarer.