Bortadopterede søstre fandt hinanden på facebook

I fem år havde Katie drømt om at finde sin halvsøster Kelsey. Da hun endelig tog mod til sig og postede en efterlysningsplakat på facebook, gik der kun få timer, før hun fandt sin søsters profil. Og der blandt søsterens profilbilleder fandt Katie en næsten identisk efterlysningsplakat. Kelsey havde også søgt efter Katie.

17-årige Katie Doak var 18 mdr. gammel, da hun blev bortadopteret til en kærlig familie i Phoenix, Arizona, fordi hendes mor ikke kunne tage sig af sine børn længere. Det eneste Katie vidste om sin biologiske familie var sin morens og halvsøsterens navn Kelsey.

Læs også: Søstrene Tina og Dorte genforenet efter 15 år

Det havde aldrig været en hemmelighed, at Katie var adopteret, og Katies adoptivmor forstod udmærket Katies ønske om at finde sin søster og sin mor. Hun hjalp derfor Katie med at skrive sin efterlysning og poste billedet på facebook.

Billedet blev delt mere end 1000 gange på kort tid og blot få timer efter, fik Katie en henvendelse fra en fremmed, som vidste, hvem hendes søster var. Katie tjekkede linket til søsterens profil ud, og kunne hurtigt konstatere, at det vitterligt var hendes søster.

Kelsey havde to år tidligere, da hun selv var 17 år lavet en næsten identisk efterlysningsplakat, hvor hun skrev stort set det samme, som Katie også havde skrevet.

-Så snart jeg så det billede, løb jeg ned til min mor og viste hende, at jeg havde fundet min søster. Jeg græd, fortæller Katie.

Læs også: Danske Claudia fandt sin mor i Columbia

De to søstre skrev først sammen og næste dag talte de sammen for første gang i 16 år.

-Det var slet ikke så akavet, som jeg havde forestillet mig, at det ville blive. Det føltes som om, vi allerede kendte hinanden, og hun var virkelig nem at tale med. Kelsey er så sød og jeg glæder mig til at møde hende i virkeligheden, fortæller Katie.

Kelsey kunne fortælle Katie, at de to har yderlige fem mindre søskende, som alle enten er bortadopterede eller bor hos deres bedsteforældre eller tanter. 19-årige Kelsey er selv vokset op hos sin farmor og farfar.

Nu har Kelsey og Katie planer om at mødes, og en gang i fremtiden håber de på, at mødes med alle deres søskende også.