Diana fik sin Charles

De voksede op på hver sin Atlanterhavsø og mødtes på en tredje. Diana læste til læge og var alene med to små drenge, mens Charles var en søens vagabond. Men kærlighed kender hverken til nationalitet, afstande eller timing.

På Lanzarote oplevede Diana en overvældende ferieromance med Charles, som var på en af sine mange sørejser. Hun troede aldrig hun skulle se ham igen, lige ind til han meldte sin ankomst i København.

Romantisk og rørende
Diana havde ofte tænkt på Charles i den tid, de havde været fra hinanden. Han var det mest fantastiske menneske, hun nogensinde havde mødt. Og hun var derfor både spændt og nervøs over at skulle se ham igen:
- Det var skønt at se ham igen, og vi snakkede med sagde han, at han havde tænkt på mig i halvandet år, og han vidste jo, at jeg ikke kunne komme til ham, så nu var han kommet til mig. Hvis jeg ville have ham, siger Diana

Fælles passion
Det var mere, end hendes ellers så uromantiske sjæl kunne stå for, og hun måtte give efter for sin længsel. Hendes store kærlighed var villig til at opgive sit liv og sine planer for at være sammen med hende og hendes børn. Den 1. april 2006 ankom Charles igen til København. Denne gang med alle sine ejendele. I dag bor parret i Thorshavn på Færøerne, hvor Diana er vokset op, og Charles føler sig hjemme. Fra deres vindue kan de se deres fælles passion: Naturen, fjeldene og vandet. Og i deres arme, deres lille datter, Malene på bare et år, kan de se det, som det hele handler om: kærlighed.

Læs også:

Kærligheden kom med fjernsynet

Kærester for tredje gang