Føder sit eget barnebarn

Efter mange mislykkede forsøg på at blive gravid på naturlig vis, trådte den 58-årige Julia til og blev rugemor for sin egen datter.

- Som en familie er vi nødt til at hjælpe hinanden. Sådan udtrykker den 58-årige Julia Navarro det, efter at hun tilsyneladende er blevet gravid med sin datter og svigersøns barn.

Sagen bliver i disse dage omtalt i amerikanske medier, fordi det via avanceret reagensglasbehandling er lykkedes den aldrende kvinde at hjælpe sin datter med at få sit største ønske opfyldt.: Nemlig en baby.


Læs også: Danske Anne-Dorthe føder børn til de rige


Prøvede i tre år

Julias datter, Lorena McKinnon fra staten Utah, forsøgte allerede for tre år siden at blive gravid med sin mand Micah McKinnon. Men trods adskillige forsøg førte det kun til ufrivillige aborter. Den længste graviditet varede kun 10 uger, og derefter begyndte den unge kvinde at se sig om efter alternative muligheder for at få sit og mandens ønske opfyldt.

Søster og veninde som kandidater

Før hendes egen mor kom på banen som kandidat, så havde både en tæt veninde og hendes egen søster været med i overvejelserne som mulige kandidater til at være surrogatmor. Det kunne imidlertid ikke lade sig gøre og i stedet trådte Julia til og tilbød at bære barnet.

- Psykologerne ville gerne sikre sig, at vi vidste, hvad vi gik ind til - at vi var mentalt forberedte. Ofte er rugemødre personer, som man ikke kender på forhånd. Det var lidt mærkeligt at indgå en kontrakt med min mor, fortæller Lorena.


Læs også: Heidi måtte ofte sit tredje barn

Sidste år fødte en 53-årig kvinde fra Iowa to børnebørn i form af tvillinger, og i 2012 fødte en 49-årig kvinde fra Maine sin datters søn.Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-