Fødte en enorm baby

Se godt på denne baby. Det er nemlig en helt usædvanlig en af slagsen. Lille Andrew var nemlig ikke så lille endda, da han kom til verden på en fødestue i USA. Hele 6.8 kilo stod der på vægten. Det er ny rekord i USA

 

Vanessa Cervantez fra det sydlige Californien i USA er vant til at føde store børn. Hendes førstefødte vejede 4,5 kg. Den næste var lidt mindre og på "kun" 4 kg ved fødslen. Men det var ingenting i forhold til nummer tre, der viste 6,8 kilo på vægtskålen, da han kom ud af mors mave i torsdags. Lille Andrew Jacob Cervantez vejer dermed mere end den største baby født i USA i 2013, der vejede et halvt kilo mindre.

LÆS OGSÅ: Kunne jeg have reddet ham

Nødt til at dobbelttjekke

- Først troede jeg ikke på dem, og de var nødt til at dobbelttjekke, fordi jeg ikke troede på det. Jeg troede, at maskinen var i stykker, siger mor Cervantez til avisen Victorville Daily Press.
Straks efter fødslen blev Andrew Jacob fløjet til et børnehospital.
- Han har problemer med at trække vejret selv, derfor bliver han overvåget i øjeblikket, siger moderen.
Selv om Andrew er gigantisk, er hun faktisk langt fra den største nyfødte baby i historien. 41-årige Ani Risuddin fra Sumatra i Indonesien har tidligere født en dreng på 8.700 gram og 62 centimeter. Han kom dog - 'heldigvis' fristes man næsten til at sige - til verden ved kejsersnit.

LÆS OGSÅ: Reddet af mor

Vejede 10 kilo

Med 8.700 gram skulle man mene, at det umuligt kan blive større. Men verdensrekorden tilhører faktisk en italiensk dreng, som vejede hele 10 kilo, da han kom til verden i 1955. Titlen som Danmarks største baby tilhører den i dag 21-årige Rune Majgaard fra Tåstrup. Han blev født på Glostrup Sygehus i 1988 og vejede 6.150 gram. Han er i dag 2,06 meter høj.

 

Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.

En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!

Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.

Shorts'ne koster
kun 475,-