Friede på romantisk krydstogt

Martin tog fusen på Pernille, da han pludselig faldt på knæ foran hende om bord på en kæmpe katamaran ud for Floridas kyst i USA. Læs den skønne kærlighedshistorie her!

Foto: Morten Mejnecke

Pernille anede intet om Martins romantiske planer, da de tog med cirka 50 andre par ud at sejle på en kæmpe katamaran i farvandet ud for Florida i USA. Krydstogtet var en del af en rejsepakke, som parret havde købt sammen, som inkluderede både jetski, faldskærm og snorkel-dykning - der havde ikke stået et ord om frieri i brochuren!

Men for Martin var krydstogtet hans mulighed for at skabe det helt rigtige øjeblik. Dagen før var det lykkedes ham at købe en ring, uden Pernille opdagede det, og da han pludselig gik på knæ foran hende, var hun næsten stum af overraskelse.

Selvfølgelig ville hun gifte sig med ham. Folk omkring dem klappede, solen gik ned i horisonten, og der var både levende musik, dejlig mad og fyrværkeri om bord. Det kunne ikke blive mere romantisk.

- Efter en halv time stoppede jeg med at tælle de gange, hun så ned på ringen på sin hånd. Jeg var aldrig i tvivl om, at jeg skulle fri til Pernille. Hun er mit livs kærlighed. Vi har da begge haft andre kærester, men sammen med Pernille er alt godt, forklarer 26-årige Martin Helmø fra Amager om sin jævnaldrende forlovede, Pernille Bjørn Kristensen.

Læs også: Klaus Pagh får ikke sin søn hjem

Martin husker deres første kys for tre år siden, og hvordan han dagen efter lå hele dagen på sofaen og bare kiggede på sin mobiltelefon. Han havde skrevet en besked til Pernille, og han frygtede, at hun ikke ville svare.

- Måske var hun bare lidt kostbar. Det havde også taget mig lang tid at overtale hende til at mødes med mig. Vi fandt hinanden på en datingside på nettet, men Pernille var meget genert og ville kun møde mig sammen med sine venner, fortæller Martin.

Derfor arrangerede han at gå i byen med sine venner en dag, hvor han vidste, at Pernille også var i byen. Det lykkedes ham at overtale hende og hendes venner til at mødes på en bar.

- Vi talte bare så godt sammen. Vi glemte fuldstændig vores venner. Da baren lukkede, gik vi alle hjem til mig for at feste videre, og folk tog først hjem klokken 10 om formiddagen. Den nat kyssede vi kun, men jeg var allerede solgt, husker Martin.

Turen til Florida havde parret sparet op til længe. Martin er netop uddannet flymekaniker. Pernille arbejder som materialist. Nu er de begge begyndt at spare op til brylluppet, som skal stå på Bornholm, hvor Pernille kommer fra.

Alt er allerede planlagt og ringene købt. Den 15. september kan Martin kalde Pernille for sin hustru, og så har parret tre måneder til at nyde hvedebrødsdagene, før de får travlt som forældre. Pernille venter sig. Hun er 10 uger henne med et rigtigt ønskebarn.

Læs også: Årgang 0-mor er gravid igen