Frieri i frit fald

Romantisk faldskærmsudspring fra 4000 meters højde.

Foto: Report-team

Der er mere mellem himmel og jord, end man umiddelbart skulle tro. Kærlighed for eksempel. Det ved Isabella Richter, 31, alt om.

Under et faldskærmsudspring med sin kæreste, Oliver Mittwede, 35, fik Isabella sit livs mest romantiske oplevelse. Mens hun suste mod jorden fra 4.000 meters højde, og vinden ruskede og flåede i hende og faldskærmen, hørte hun pludselig Olivers stemme: - Vil du gifte dig med mig?

Isabella var på alle måder i den syvende Himmel. Med glædestårer i øjnene nikkede hun bekræftende på det overraskende spørgsmål. Isabella anede intet om, hvad der ventede på jorden under hende.

Da parret fra Berlin landede, skete det på et 10 gange 10 meter stort hjerte, som Oliver havde fået lavet i rødt sand. De to landede præcis midt i hjertet og blev modtaget af klapsalver fra venner og familiemedlemmer.

Isabella og Oliver er begge i tøjbranchen og mødtes for fire år siden til et velgørenhedsarrangement i Berlin. Det var kærlighed ved første blik, og snart flyttede de to sammen. De deler interessen for at gå på restaurant, i biografen og teateret, og de elsker begge at rejse. Ofte har de kombineret rejserne med deres fælles, store lidenskab: faldskærmsudspring.

De havde begge flere end 100 spring i bagagen, da Oliver en lørdag for nylig inviterede Isabella med til det, han kaldte et "lidt specielt, men forhåbentligt dejligt arrangement". Han havde lejet et Cessna propelfly, og i ugen inden springet havde han i hemmelighed fået lavet det store hjerte på en mark, som én af hans venner ejer.

En dejlig dag
- Planlægningen tog seks uger, og alle undtagen Isabella var involveret. Intet måtte gå galt, siger Oliver. På vej op mod udspringshøjden sagde Isabella til sin kæreste, at alt tegnede til en rigtig dejlig dag.

- Jeg er så lykkelig, Oliver, råbte hun, og gav ham et kys på kinden, inden de hoppede ud af flyet. Efter omkring 60 sekunder i frit fald foldede begge faldskærme sig ud. De hang nogle meter fra hinanden, da Oliver pludselig råbte:

- Elskede, min kærlighed til dig er himmelsk. Når jeg er sammen med dig, føler jeg det, som om jeg svæver på en lyserød sky. Jeg elsker dig mere end noget andet i livet, Isabella. Vil du gifte dig med mig?

Med tårer i øjnene fik Isabella øje på det store, røde hjerte på jorden, og de mange mennesker, der omkransede det. Hun kunne næsten ikke vente med at komme ned på jorden og give Oliver et knus og et kys.

Olivers ven, gårdejeren, kom med en hestevogn, som de nyforlovede satte sig op i. Derefter gik det langsomt over markerne mod gården med de mange glade gæster i samlet trop efter forlovelseskareten. Det var champagne, vin, øl, musik og grillmad til den lyse morgen på gården. Til sommer er der bryllup, og gad vide om ikke det bliver lige så romantisk som frieriet.

- Vi skal stifte familie, og min drøm er at få to børn. Måske vil jeg fortælle Oliver om min første graviditet under et faldskærmsudspring. Så kan han blive lige så overrasket, som jeg blev, siger Isabella.

Læs også: Anne-Marie Østersø fik ret

Læs også: Hjemsøgt af trafikofre