Gift i 82 år - her er opskriften

Mens cirka halvdelen af dem, der bliver gift i Danmark går fra hinanden, så er der stadig nogen, der formår at holde sammen. Det amerikanske par, Rafaela og Nicholas, er tæt på at slå verdensrekorden.

Det er så smukt at følges ad. Den sætning kan det aldrende par, Rafaela og Nicholas, i den grad leve op til. Parret blev gift i 1934, og de har netop fejret deres 82. bryllupsdag.

LÆS OGSÅ: Gift i 73 år - døde med to minutters mellemrum

De afslører nu, at den overvejende grund til, at de stadig elsker hinanden og holder sammen er bygget på respekt, hengivenhed, og at de ikke hænger sig i de små ting. I samme weekend, hvor de fejrede deres imponerede ægteskab, fik de også fejret Nicholas 102 års fødselsdag. 

LÆS OGSÅ: Fulgtes ad i døden efter 62 års ægteskab

De havde valgt at samle hele familien i en weekend for at fejre kærligheden og det lange liv, og de kunne formå at samle hele fire generationer. Parrets børn, børnebørn, oldebørn og tipoldebørn.

Rafaela og Nicholas er nu tæt på at slå verdensrekorden for længste ægteskaber. Den nuværende rekord har Herbert og Zelmyra Fischer, som blev gift i 1924 og var gift i 86 år og 290 dage. Herbert døde i 2011.