Gift med 38 års forsinkelse

Livet skilte dem, men de fandt sammen igen, og i fredags sagde Agnes og Johann endelig ja til hinanden.

Agnes og Johann var ungdomskærester og planlagde at blive gift i Tønder for 38 år siden. Men hun var kun 17 år dengang, så det krævede hendes forældres samtykke. Og da faderen modsatte sig ægteskabet, blev det ikke til noget, skriver ugeavisen Tønder.

Siden skilte sygdom og livets øvrige vildveje de to elskende, og de blev hver især gift med en anden. Agnes i USA, Johann i Tyskland, hvor de begge boede.

LÆS OGSÅ: Søstre forsvundet i 39 år - måske er de i live

De blev også begge skilt, og på forunderlig vis krydsedes deres livsbaner igen via de sociale medier. Og da parret først havde fået kontakt, blussede de gamle følelser op igen, og de besluttede sig for at gennemføre det bryllup, de havde planlagt som helt unge.

LÆS OGSÅ: Hængte sig lige før brylluppet

Derfor fejrede den nu 55-årige Agnes og 61 årige Johann Valentinsdag, fredag den 14. februar, med at blive gift på Tønder Rådhus.

Agnes og Johann bor i dag sammen i Übach-Palenberg i Tyskland. Men parret valgte altså at tage turen til Tønder for at få deres ungdoms drøm opfyldt på denne romantisk måde.


Populært lige nu i Ude og Hjemmes webshop

En session med Ude og Hjemmes clairvoyante, Anne-Marie Østersø, er en af de mest populære tjenester i shoppen.


En session koster
kun 500,-


Selvom serummerne fra M2 til øjenvipper og bryn ikke er helt billige, er de stadig populære.
De virker nemlig!


Serummerne koster
hhv. 975,- og 1.025,-


Vores shapewear i shoppen er eftertragtet, for det får dig til at se 5 kilo slankere ud på et øjeblik. Disse shorts er blandt favoritterne.


Shorts'ne koster
kun 475,-