Gravide Becki-Jo fik et chok: Du skal have trillinger

Hun var voldsomt plaget af kvalme og hovedpine. Så for en sikkerheds skyld blev gravide Becki-Jo scannet, da hun var i 9. uge. Heldigvis var der ikke noget galt på den måde, men scanningen afslørede noget, der gav hende et chok. Becki-Jo ventede trillinger.

-Jeg kunne bare ikke tro det. Jeg havde overhovedet ikke tænkt tanken, at jeg kunne få bare tvillinger og da slet ikke trillinger. Den slags er aldrig sket i vores familie, siger Becki-Jo Allen, 23, Fra Liverpool til avisen Daily Mail.

Becki-Jo var i begyndelsen så plaget af kvalme og hovedpine, at hendes læge sendte hende til scanning, da hun var i 9. uge. Hun har i forvejen datteren, Indiana, på 3 år, og hun havde i den graviditet slet ikke oplevet tilsvarende problemer.

Scanningen viste heldigvis ingen problemer med selve graviditeten, men de afslørede til Becki-Jo store chok, at hun ventede trillinger.

LÆS OGSÅ: Enæggede trillinger: Som at vinde i lotteriet

De tre børn blev født for 10 måneder siden ved kejsersnit. Da var hun i 31. uge. Hun fik tre drenge, og Rocco vejede 1.500 gram, Roman 1.550 og Rohan 1.650 gram.

Identiske trillinger

De tre små drenge havde det efter omstændighederne godt, men blev indlagt på neonatal, og lå her i seks uger. I dag er de for længst hjemme hos deres mor.

Der ventede dog den nybagte mor endnu en overraskelse. For de tre drenge er ikke alene trillinger, de er også identiske trillinger. Ikke at det i sig selv er et problem, men det betyder, at det kan være rigtig svært at se forskel på de tre drenge.

-Da de var helt nyfødte, var det ret svært, at sige hvem der var ´hvem. Men jeg har aldrig selv taget fejl, siger Becki-Jo.

LÆS OGSÅ: Trillinger var firlinger

-De har alle tre et modermærke mellem øjenbrynene, men Romans er en anelse mørkere end de andres, mens Rohan også har et modermærke på benet.

-Men jeg er normalt den eneste, der kan kende forskel på dem, siger hun til avisen, men forklarer at de efterhånden har så meget selvstændig personlighed, at det også hjælper med at kunne kende dem fra hinanden.

Kravler rundt efter det samme legetøj

-Rohan er den larmende, der altid råber op, Rocco er normalt meget afslappet, men kan også være krævende, mens Roman som regel tydeligt viser, at han ikke vil dele med de andre, siger hun med et smil.

-De kravler altid rundt efter det samme stykke legetøj, de prøver at komme før deres brødre.

Til Becki-Jos store glæde går det godt mellem trillingerne og deres storesøster-

LÆS OGSÅ: Mor kan ikke se forskel på sine pige

-Indiana elsker dem, hun er overhovedet ikke jaloux. Jeg synes selv, det er lidt synd for hende, når jeg tænker på, hvordan det vil være for hende at vokse op med tre små brødre, siger hun til Daily Mail, hvor du kan se mange flere billeder.

Becki-Jo er meget alene om sine tre drenge. Hun bor ikke sammen med deres far, Liam Tierney, 28, men får rigtig god hjælp af sin søster, Lauren på 17.