Han er 47 - hun er 19

Katrine er nærmest født gammelklog og har altid været mere moden end sine jævnaldrende. Hendes kæreste, Johnny, har til gen­gæld et evigt ungt sind og et ungt udseende. Hvis man ikke lige vidste det, havde man aldrig gættet, at der er 28 år imellem de to. De mødtes, da han var 45 og hun 16.

Det var ikke kærlighed ved første blik for Katrine og Johnny. Kærligheden opstod nemlig, før de to overhovedet havde set hinanden.

LÆS OGSÅ: Kærlighed har ingen alder

De to lærte hinanden at kende for snart tre år siden via Facebook. Her skrev de sammen et par måneder. Først derefter anskaffede Katrine sig et webcam, så de også kunne tale sammen med levende billeder over internettet.

Vil skabe familie

- Jeg vidste ikke, hvor gammel Katrine var. I starten havde jeg ingen idé om, at jeg skulle falde pladask for hende. Men efterhånden som vores e-mails til hinanden blev længere og længere, kunne jeg mærke, at noget dybere var ved at udvikle sig, fortæller 47-årige Johnny Boalth Lambertsen, der er coach og arbejder med unge, men som har en lang karriere som premierløjtnant i Forsvaret bag sig.

Katrine var langt yngre, end Johnny havde forestillet sig. Han var 45 år, da de begyndte at skrive sammen. Hun var kun 16, gik i 2. g i gymnasiet og boede stadig hjemme hos sin mor.

Bange for andres dom

Katrine følte sig imidlertid nødsaget til at lyve om sin udkårnes alder. Hun var bange for forældrenes reaktion og løj derfor Johnny 20 år yngre. Også Johnny frygtede omverdenens fordømmelse.

- Jeg måtte virkelig tænke mig godt om. Nogle af mine kammerater har jo døtre på Katrines alder, og jeg var bange for, at folk ville anse mig for at være pædofil. Men jeg så jo slet ikke Katrine som et barn. Til sidst sagde en god ven til mig, at hvis jeg virkelig kunne mærke det helt inde i hjertet, så skulle jeg ikke bekymre mig om andres fordomme, men gå efter kærligheden, fortæller Johnny.

Mødtes for første gang

Første gang, Katrine tog toget til Esbjerg, så de kunne tale sammen ansigt til ansigt, hentede Johnny hende på perronen.

- Jeg var kun lige trådt ud af toget, da Johnny fandt mig og gav mig et kæmpe knus. Det føltes helt rigtigt, fortæller Katrine.

-Jeg drømte om bryllup og børn, mens de bare tænkte på fester og sjov, forklarer Katrine.

Giftes med børn

Det gjorde hun klart for Johnny, allerede inden de sov sammen første gang. Hun var ikke interesseret i et forhold for sjov. Hvis de skulle være sammen, så skulle det være fordi, han både ville giftes og have børn med hende.

LÆS OGSÅ: Laura mødte sin mand som 11-årig

Johnny har nu mødt både Katrines mor og far, som begge har accepteret deres kommende svigersøn - han har nemlig været på knæ for Katrine. Det gjorde han allerede den 16. okotber 2010 - seks måneder efter de mødtes - med ordene:

- Jeg elsker dig af hele mit hjerte. Har du lyst til at dele fremtiden med mig og gifte dig med mig?
Katrine strålede lykkeligt som en sol, da hun gav ham sit ja.