Helen Mirren spillede dronning for at opfylde døende drengs ønske

10-årige Oliver, der var dødeligt syg af kræft havde kun et eneste sidste ønske. Han ville gerne drikke te med dronningen af England. Men den rigtige dronning kunne ikke opfylde drengens ønske. Det kunne Helen til gengæld, og hun gav Oliver sit livs forestilling.

Helen Mirren har altid været en af vores favoritskuespillerinder her på redaktionen, og nu er hendes stjernestatus kun blevet endnu større, hvis du spørger os. Helen er en af den slags mennesker, som gerne gør noget for sine fans, også selv om de i virkeligheden ikke er hendes fans.

10årige Oliver Burton fra England var fan af dronning Elizabeth 2. af England. Hans højeste ønske var at møde hende. 

Da Oliver, som er født med downs, blev erklæret terminal syg i 2013, ville forældrene gøre alt for ham. Han havde kræft i rygmarven og der var ikke mere, lægerne kunne gøre.

Oliver blev mere og mere afkræftet, og det eneste han ønskede sig, når forældrene spurgte, var at drikke "afternoon tea" med dronningen af England. Det er en engelsk skik at drikke eftermiddags-te.

LÆS OGSÅ: Mobber kaldte lille dreng med Downs grim. Læs morens geniale svar

Olivers forældre skrev til den engelske dronning, som af uvisse årsager desværre ikke kunne opfylde deres søns ønske. Men så fik forældrene en ide. De kunne spørge Helen Mirren, om hun kunne mødes med Oliver som Englands dronning. På det tidspunkt spillede Helen dronning i teaterstykket "The Audience at the time" af Peter Morgan på London’s Gielgud Theater.

Helen svarede med det samme, at det ville være hende en ære at møde Oliver som dronningen. Hun inviterede Oliver og hans forældre til at se forestillingen, og efter tæppefaldet blev Oliver inviteret op i skuespillerindens garderobe, hvor tjenere serverede te og kager for Oliver og Helen. Oliver fik lov at hilse på Helens Corgi-hunde, og hun adlede ovenikøbet Oliver med titlen Sir.

-Helen blev i sin rolle, og så længe Oliver er sikker på, at han har mødt dronningen, er Helen lige så god som den ægte vare i vores øjne, siger Olivers far James Browne.