Johnny er forelsket igen

Johnny Hansen fra Kandis har fundet kærligheden igen.

Den 44-årige frontfigur i Danmarks mest populære danseorkester, Kandis, har fået den indre varme i en kold tid. 13 måneder efter at have mistet sin kone, Helle Bekhøj Hansen, på tragisk vis, har Johnny Hansen fået overskud til kærligheden igen sammen med sin nye kæreste, Gitte Mortensen.

- Gitte er en sød, dejlig og selvstændig pige, og vi har mange fælles holdninger til livet, siger Johnny Hansen.
Selv om forholdet er meget nyt, har parret alligevel valgt at stå frem allerede nu.
- Beslutningen er et ønske om at komme rygtedannelser og lignende i forkøbet. På den måde håber vi bedre at kunne få ro til at prøve af, om vi sammen kan få en hverdag til at fungere på længere sigt, siger Johnny Hansen.

Kendte ikke Kandis
Gitte Mortensen og Johnny Hansen mødte hinanden første gang i forbindelse med et Kandis-job på Fyn i efteråret. Siden har de holdt kontakten ved lige og set hinanden nogle gange.
- Egentlig kendte jeg ikke meget til Johnny Hansen og Kandis, men min mor inviterede mig til en fest, hvor Kandis spillede, siger Gitte Mortensen.
- Vi fandt hurtigt ud af, at der var god kemi mellem os, siger Johnny Hansen, der fejrede nytårsaften sammen med sin nye kærlighed i venners lag.

Gitte Mortensen er 38 år og kommer fra Nr. Aaby på Vestfyn. Hun er uddannet social- og sundhedsassistent og arbejder til dagligt i socialpsykiatrien i Odense Kommune.
- Mine to piger og resten af familien har taget godt mod Gitte, siger Johnny Hansen.