Klar til baby og bryllup

For første gang fortæller Vild med dans-stjernen Marianne Eihilt om sit livs nye og helt store kærlighed.

Foto: Morten Nøhr Mortensen

Hvordan ved man, om han er den eneste ene? For Marianne Eihilt var svaret enkelt, da 31-årige Kim Busch pludselig dukkede frem på stranden i sommer: Hun kunne mærke det i hjertet, i maven, i fingerspidserne og helt ude i den yderste del af tåen. Der var han! Endelig!

Hun havde ellers svoret, at det var slut med mænd for en periode. Nu ville hun koncentrere sig om danseskolen i Århus og ikke bruge energi på kærestejagt. Men Amors Pil er som bekendt svær at flygte fra.

I dag, et halvt år senere, drømmer dansestjernen - som to gange har vundet Vild med dans på TV2 - for første gang i sit liv om at gå hele vejen med bryllup og børn.

Da lynet slog ned
Heldigt nok var de begge singler, da lynet slog ned. Helt nøjagtig skete det på en skøn sommerdag, fredag den 23. juli, hvor Marianne var ude at lufte sin hund Victor. Dagen efter mødtes de igen, og siden har parret sovet sammen hver nat, kun afbrudt af en ferie til Italien, som Kim ikke kunne slippe udenom.

- Han er godt nok lækker - var min første tanke, da jeg så ham. Og så blev jeg lettet over at opdage, at alt postyret med Vild med dans var gået hen over hovedet på Kim. Det var faktisk en stor befrielse at møde en person, som ikke fandt mig spændende eller tiltrækkende på grund af mediehurlumhejet, men simpelthen fordi jeg er mig, forklarer Marianne Eihilt.

For kun to uger siden flyttede de sammen i en luksuslejlighed i landsbyen Løgten, nord for Århus, hvor der fra 6. sal er en storslået udsigt over Århus-bugten. Her kan tankerne få lov til at rejse på langfart, hvilket de da også gør, når Marianne og Kim sidder tæt sammen i sofaen om aftenen og indstiller blikket på uendeligt.

- Nu skal Kim jo ned på knæ, før det kan blive til et bryllup, siger Marianne med et grin. - Men mon ikke det ender med, at vi får vores første barn, før vi bliver gift, tilføjer hun.

Se billederne af det forelskede par


Hun er dejlig
- Først og fremmest er hun bare dejlig, siger han. Kim er uddannet civiløkonom og er i øjeblikket ved at fuldende en kandidatgrad. På dansegulvet har han aldrig følt sig i sit es, men med en kæreste som Marianne nytter det selvsagt ikke at være bænkevarmer.

Frygtløst har Kim da også kastet sig ud i både tango og vals på Mariannes danseskole. Og lige som det lykkedes Marianne at lokke hoftevrid og snurretoppe ud ad kuglestøderen Joachim B. Olsen, er det også lykkedes hende at vriste elegante dansetrin ud ad Kim.

Peter Qvortrup Geislings første jul med datteren Merle

Ægte kærlighed
At Marianne og Kim virkelig vil hinanden, førte de bevis for i julen, hvor de var sammen hvert minut. Det var første gang i sit liv, at Marianne måtte undvære sin mors andesteg, da hun juleaften tog til Nors i Thy for at fejre jul med Kim og hans familie.

- Så nu er det VIRKELIG alvor. Hvis jeg kan undvære mine forældre en juleaften, er det ægte kærlighed, siger hun. Parret bryder også ud i en høj latter, da Ude og Hjemme spørger, om vi skal kigge forbi igen om ni måneder for at se nærmere på resultatet af deres mere intime dansetrin.

- Nu skal vi først se, om vi rent faktisk kan få børn. Og indtil videre nøjes vi altså med at snakke om det. Men det gør vi til gengæld også rigtigt meget, tilføjer Marianne med et smil.

Læs også: Søster redder min jul